donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto in goot na aanrijding; veroorzaker rijdt door

Auto in goot na aanrijding; veroorzaker rijdt door

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Verlengde Helena Christinaweg in Suriname vond vanmorgen rond 11.00u een aanrijding tussen twee voertuigen plaats. Door de botsing kwam een grijs gelakt voertuig in de goot langs de weg terecht (foto).

De bestuurder van de grijze auto reed over bovengenoemde weg richting de Bomaweg. Ter hoogte van de Reebergweg kwam een voertuig uit de inrit van een supermarkt de weg op, zonder rekening te houden met het doorgaand verkeer.

Er ontstond een botsing tussen de twee voertuigen, waarbij de benadeelde met zijn voertuig in de goot langs de weg terecht kwam. Na de aanrijding vervolgde de veroorzaker zijn weg, met schade aan zijn voertuig.

De politie van Santo Boma kreeg de melding en kwam ter plaatse voor onderzoek. Een sleepwagen werd ingeschakeld om het voertuig van de benadeelde uit de goot te halen en weg te slepen. De bestuurder van deze grijze auto raakte licht gewond.

Volgens de wet dient de veroorzaker zich binnen vier uren na de aanrijding aan te melden bij de Surinaamse politie, hetgeen hij op het moment van schrijven niet heeft gedaan.

Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Zeker weer een gek, die zonder rijbewijs dacht deel te kunnen nemen als chauffeur aan het verkeer. Het moet niet zo moeilijk zijn voor de politie om deze verkeerscrimineel op te sporen en als de politie geen voertuig heeft om de camerabeelden bij de supermarket op te halen, bestellen ze maar een taxi.


    Maak melding
  2. Trek het rijbewijs voor zes maanden in, opnieuw rijexamen, tori klarie. Het levert de staat en rijschool houder doekoe op en je her-opvoed de Surinamer


    Maak melding
  3. Met of zonder rijbewijs ze kunnen gewoon niet rijden!
    Wat rijbewijs intrekken ???? Ook als er slachtoffers waren
    gevallen ? na een aanrijding ”doorrijden is een misdrijf”
    Gewoon opsporen en in de auto plaats laten nemen en
    opblazen die hap! Tori klari no wan sari hati.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES