donderdag, mei 2, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrouwen Suriname verpletteren Dominica met 11-0

Vrouwen Suriname verpletteren Dominica met 11-0

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouwenvoetbalselectie van Suriname heeft zondagavond thuis Dominica een enorm pakslaag gegeven. In het Franklin Essed stadion werden de bezoekers in de zesde wedstrijd in de Road to Concacaf Gold Cup verpletterd met 11-0.

Suriname begon het duel meteen aanvallend en het tempo werd constant opgevoerd. Bij de rust was de score reeds 7-0. Katoucha Patra maakte een hattrick en de bezoekers twee owngoals in de wedstrijd.

Koploper van groep A Guyana won met 3-0 van Antigua en Barbuda en is door naar de volgende ronde.

Suriname zat in groep A samen met Antigua en Barbuda, Dominica en Guyana. Guyana eindigde op de eerste plaats met 15 punten uit zes wedstrijden gevolgd door Suriname met 12 punten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Proficiat dames , trots op jullie.
    Jullie zijn voorbeelden voor heel veel jonge kinderen.

    Geniet van deze fantastische overwinning.


    Maak melding
  2. Er zijn slechts 2 redenen waarom mannen naar vrouwenvoetbal kijken: het wordt opgeklopt door de media en mannen verkneukelen zich bij het zien van die onhandige dames en hun lijfjes.


    Maak melding
  3. Hoe dan ook het mannen (BinHood) en dames Natio laten zien dat voetbal in mama-Sranang als trots mag etaleren. We moeten leren om onze mensen massaal te ondersteunen. Overige opmerkingen kan de vuilnisbak in.
    Dames….mijn felicitaties en ga zo door. We zijn super trots op jullie prestaties. Nogmaals….Tay Ori !


    Maak melding
  4. Zo afentoe in Europa oefenwedstrijden spelen zoals in Nederland waar niet zozeer naar de uitslag gekeken moet worden maak je deze team sterker.je kan de buitenlandse oefen wedstrijden gebruiken voor krijgen van internationale ervaringen,andere systemen uit proberen en verkrijgen van hardheid in deze sport als vrouw wat Suriname ook gaat doen om de Surinaamse vrouwen voetbal op de kaart te zetten in de mondiale voetbal wereld


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES