maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser knalt tegen vuilnisrek en raakt zwaargewond

Bromfietser knalt tegen vuilnisrek en raakt zwaargewond

-

Does Travel - naar Suriname

Een bromfietser is woensdagavond zwaargewond geraakt, nadat hij tegen een vuilnisrek is geknald langs de Verlengde Welgedacht C-weg in Suriname. Hoe de man het geval voor elkaar heeft gekregen is nog onduidelijk.

Het slachtoffer werd rond 23.35 uur door een voorbijganger op de weg aangetroffen die de politie inschakelde. De bromfietser zou naar zijn zeggen meer dan een uur daar hebben gelegen.

De politie kon niet uitrukken na de melding, omdat de dienstvoertuigen niet meer bijgetankt kunnen worden bij de leverancier. De ambulance werd ter plaatse gedirigeerd.

De bromfietser bloedde hevig en is voor verdere medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De politie kampt met het aftanken van dienstvoertuigen, omdat de staat de rekeningen bij en aan de leveranciers niet betaald hebben, door geldgebrek. Als de regering het besluit neemt, om een jaar lang, om de ene maand, de president, de VP, de ministers, de DNA leden, de onder ministers, de directeuren en andere hoge ambtenaren die voor het volk op hun stoel of plek zitten, niet uitbetaald. Dan is er genoeg geld om de brandstofrekeningen van en voor de politie te betalen. Dan kan de politie altijd uitrukken, om hun werk te doen, en het volk dienen. Die gasten zitten daar toch om voor het volk te werken, doen het niet, maar vullen wel hun zakken. De mensen die voor hun positie en dikke portemonnee hebben gezorgd, pienaren nu, en hebben ook geen politie bescherming.


    Maak melding
  2. Tja, hierover hoor je de politiebond niet mekkeren. Tijdens het steunen van de acties had de eijk el dit moeten zeggen inlaatspruitstuk van zijn beeldspraak geleuter.
    Ze hebben geen voertuig, wel voertuig, geen brandstof, er zijn wel voertuigen om doelloos rond te kaggelen en mooi weer spelen. Mensen helpen in nood, neen hoor.
    Gaan jullie van de politiebond je nuttig maken voor de gemeenschap door ervoor te zorgen dat jullie leden er zijn als men erom vraagt.


    Maak melding
  3. Komen ze pas nadat ze moeten uitrijden dat ze geen benzine hebben of hebben de collega’s die in de morgen en middag dienst hadden op water gereden. Deze mensen hadden toch aan de avondploeg kunnen mededelen dat de politievoertuigen niet getankt waren . Of ze hadden toen actie moeten voeren en ruchtbaarheid aan geven maar niet als Eijck of Atompai op het matje moeten komen. Want om met dienstvoertuigen actie te voeren is er wel benzine.


    Maak melding
  4. @ Albert: aanvulling. Het beste besluit dat de regering kan nemen om geld in het laatje te krijgen, is om alle salarissen en pensioenen van de ex ministers, vp’s en p’s te bevriezen. Het kost de belastingbetaler kapitalen en als deze groep een beroep doet op een dienst, bv de politie, kan zij de hulp niet krijgen, want er zijn wel auto’s, maar geen benzine.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES