maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidEendaagse gezondheidsbeurs met als thema 'Meten is weten'

Eendaagse gezondheidsbeurs met als thema ‘Meten is weten’

-

Does Travel - naar Suriname

Lions Club Wanica, in samenwerking met Lions Club Paramaribo North en het ministerie van Volksgezondheid, organiseerde een eendaagse gezondheidsbeurs met als thema “Meten is weten”.

De beurs, gehouden op zaterdag 18 november in het Regionaal Ziekenhuis Wanica in het kader van Wereld Diabetes Dag, heeft als doel het bewustzijn binnen de gemeenschap over een gezonde levensstijl te vergroten.

Deze dag richt zich op het bewuster maken van de samenleving, met speciale aandacht voor personen met de twee grootste gezondheidsproblemen, diabetes en hoge bloeddruk, omtrent hun voedingskeuzes.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid benadrukt het belang van goede informatie en de noodzaak om mensen bewust te maken van hun keuzes en gedrag om daadwerkelijke veranderingen te stimuleren.

“Gezond leven en gezond blijven, daar streven wij naar”, zegt Sharvin Anandbahadoer, president van Lions Club Wanica. Met deze dag hoopt de club een breed publiek te bereiken en bewustwording te creëren over gezondheid.

Malti Baboeram Panday, president van Lions Club Paramaribo North, legt uit dat gezondheidsproblemen door metingen vroegtijdig kunnen worden aangepakt. Op locatie werden metingen uitgevoerd, waaronder suiker, bloeddruk, lengte en gewicht. Daarnaast kregen bezoekers informatie over traditionele geneeswijzen tijdens een Ayurvedische presentatie en werden gezondheidsadviezen verstrekt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Zeer goede actie van de Lions club en het ministerie van Volksgezondheid, ga zo door zou ik zeggen. Dus het Wanica ziekenhuis is toch goed voor iets. Wat mij wel opvalt is dat de mensen die steeds maar klagen over de volksgezondheid en de minister bij dit soort goed nieuws muisstil blijven. En bij deze voor de mensen die weer gaan roepen dat ik een Vhper ben, ik ben van geen enkele partij want geen van ze verzorgd mij. Ik kijk niet met een donkere bril naar alles en heb niet alleen negatieve gedachten omdat ik blind zou zijn van een partij ,of op een persoon ,zo gek en hersenloos ben ik niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES