HomeNieuws uit SurinameSuriname meisjesvoetbalselectie wint met 8-0 van Guyana

Suriname meisjesvoetbalselectie wint met 8-0 van Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

De meisjesvoetbalselectie van Suriname heeft vrijdag met ruime cijfers gewonnen van buurland Guyana tijdens de Inter Guyanese Spelen 2023. In het George Streepey Stadion werden de Guyanezen verslagen met 8-0.

De Surinamers speelde een heel aanvallende wedstrijd en creëerde tal van scoringskansen. Guyana had weinig in de melk te brokkelen. Bij de rust stond Suriname al met 4-0 voor.

In de tweede helft speelde de Guyanezen beter, maar ze bleven kansloos. De Surinaamse meisjes maakten nog 4 doelpunten en werd de eindstand bepaald op 8-0.

Suriname en Guyana zullen het vandaag wederom tegen elkaar opnemen, omdat Frans-Guyana geen meisjesvoetbalteam heeft.

Het sportevenement tussen schoolgaanden tot en met achttien jaar van Suriname, Guyana en Frans-Guyana loopt morgen af. De takken van sport zijn atletiek, basketbal, schaken, tennis, voetbal, volleybal en zwemmen.