zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVp Brunswijk: "Ik heb niks te maken met drugs"

Vp Brunswijk: “Ik heb niks te maken met drugs”

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk is deze week door Amerikaanse en Colombiaanse onderzoekers samen met ex-president Desi Bouterse, op basis van gehackte e-mails, in verband gebracht met recente betrokkenheid bij drugshandel.

In dit uitgebreid artikel op de site van InSight Crime komt naar voren dat de e-mails in 2022 zijn gehackt vanuit het kantoor van de procureur-generaal van Colombia. De informatie uit deze e-mails wijst ook op voortdurende politieke banden op hoog niveau met de georganiseerde misdaad in Suriname.

“Ik heb niks te maken met drugs”, reageert Brunswijk in een interview met TBN-Prime Alert. De tweede man van het land typeert deze aantijgingen als suggesties en lafhartige verzinsels. Hij is niet van plan om deze zaak zo te laten en heeft daarom zijn juridische deskundigen al ingeschakeld om te kijken wie precies met hem bezig is.

De mogelijkheden worden bekeken om internationaal een klacht in te dienen tegen deze, volgens hem waardeloze beschuldigingen.

InSight Crime is een non-profit denktank en mediaorganisatie die gespecialiseerd is in de georganiseerde misdaad in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. De organisatie heeft kantoren in Washington, D.C., en Medellín, Colombia.

Volgens InSight Crime kwamen de vermeende banden van Brunswijk met de drugshandel naar voren in een e-mail van 25 augustus 2020. Hij zou zijn omgekocht om bij een drugsvangstoperatie te interveniëren, waardoor de operatie niet tot inbeslagnames of arrestaties heeft geleid.

Brunswijk daagt de buitenlandse onderzoekers uit om naar Suriname te komen en de bewijzen aan de Surinaamse autoriteiten te presenteren. “Er worden alleen maar onwaarheden verteld. Wat men probeert te doen, is de functie van de vicepresident in diskrediet brengen. Ik wil zien als men in een ander land ook zoiets over een vicepresident zouden schrijven zonder dat er hard bewijs is.

Laten ze met bewijzen komen! Ik kan me niet voorstellen. Wie zijn die onderzoekers? Waarom stellen ze de regering niet in kennis van wat ze weten? Laten ze in Suriname komen met bewijzen dat deze Brunswijk één keer een connectie heeft gehad met een drugsbaron. Laten ze dat komen bewijzen. Ik daag ze uit om dat te komen doen”, aldus de ABOP-leider.

Brunswijk benadrukte als Surinamer nog steeds goede banden te hebben met Bouterse. Deze zelfde goede band heeft hij ook met de Chandrikapersad Santokhi, de huidige president van Suriname. “Ik heb connecties met alle Surinamers die ik ken. Ik loop niet weg voor niemand”, aldus Brunswijk.

Het is niet de eerste keer dat Brunswijk en Bouterse door buitenlandse media in verband worden gebracht met grootschalige drugshandel. In april dit jaar bracht de Franse krant Le Monde een onderzoeksvideo uit en noemde Suriname een narcostaat, onder leiding van ex-president Desi Bouterse en vice-president Ronnie Brunswijk. Volgens het Frans medium zou er een heel crimineel netwerk gevormd zijn rondom deze twee mannen die, beiden eerder veroordeeld zijn voor drugshandel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

49 REACTIES
  1. Ik las dat verhaal en zag verhaal via mail van Bouterse en brunsie en vaag vanwaar het bericht komt. Sprookje


    gemodereerd
  2. Ach die arme koning wordt met de haren erbij gesleept. Hij weet niets af van drugs. Deze koning weet niet eens niet hoe het witte spul eruit ziet.

    We hebben een hele lieve koning in Suriname die alleen met geld loopt te strooien maar drugscriminaliteit, nee dat soort dingen doet onze koning niet.

    Het buitenland moet niet jokken hoor voor onze hele lieve en sociale koning. Foei toch buitenland.


    Maak melding
  3. En als ze naar Suriname komen met bewijzen. Dan kunnen er twee dingen gebeuren. 1. Ze geven het bewijs aan de procureur generaal. Het bewijs verdwijnt in een lade of er wordt niets meer over gezegd. In Surinaamse bewoording. Het wordt dood gezwegen.

    2. De mensen verdwijnen. En worden nooit meer gevonden.

    Laat hij naar het buitenland gaan om zijn onschuld te bewijzen. Oww dat kan niet. Hij kan de grens van Suriname niet over.

    Ik rust
    Djamoe


    Maak melding
  4. Clinton : I didn,t have a sexual relationship with that woman , Monica Lewinsky…..Brunswijk : Ik heb niets te maken met drugs , no skrifi law law sani,ik ka jullie skoppe.


    Maak melding
  5. Eens een crimineel, altijd een crimineel! Dat de mafia is geïnfiltreerd in het machtscentrum in Suriname, wisten we al. Was het niet in 2020 dat er in de auto’s van de bewakers Ronny een grote hoeveelheid cronto was gevonden? Deze zaak is bewust in de doofpot gestopt.
    En hoe wist Bordo dat hij gezocht werd en opgepakt zou worden? Ik sluit niet uit dat de 2 partners in crime waren.
    Na dit onderzoek van Insight Crime, staat het land opnieuw voor schut.


    Maak melding
  6. Doet me denken op lagere school als de juf vroeg suma ning… Het antwoord was altijd….is niet IK juf, terwijl de gehele klas getuigen was. Dat oompie Ronny niet naar het buitenland kan khan, is bekrijpelik, deng ou grab yu mi ta. No go, yu faya. Geldt ook voor Monney Dagu.
    Probleem van alle Srananmangs is dat wij denken dat de wereld slaapt,terwijl ze dag & nacht over onze schouders mee kijken en jou zelfs kunnen vertellen wat Chan & Ronny elke dag eten en drinken. De wereld is veel verder dan we denken wie ai sribie. Hun inlichtingendiensten zijn zeer scherp. Dat is hun werk. Ze brengen alles dan ook alles haar fijn in kaart zonder dat iemand weet van heeft. Waarom wil China gratis camera’s aan Su doneren. Wij gaan ervan uit dat ze lief zijn tang dring en sribie go doro!
    Su is net zo klein als tien SRD cent of euro cent.
    Druk op de knop ze kunnen je alles vertellen. Hun inlichtingendiensten zijn overal, vooral omdat er levendige handel is in WIITE sneeuw. Dus mi brada mi kondremang Bravo, no mik bari. Tang pe yu-de no tak furu! Kijk goed in je eigen omgeving dan zie je veel. Anders gezegd “zei die met je mee eten”
    Luk bung…yu faya..yu klari !!!! Hoop dat ik ongelijk heb, echter de harde werkelijkheid in het donker kan zeer verrassend en extreem pijnlijk zijn.


    Maak melding
  7. Hoe komen ze aan zoveel geld? Elke keer ontkennen maar.
    De buitenlandse diensten hebben hun al lang in de gaten.
    Door dit lieden blijft Suriname een roversnest en een paria in het buitenland.
    En dan willen ze in 2025 nog aan de macht komen??
    Ze zijn een schande voor het Land!!


    Maak melding
  8. Wat men probeert te doen, is de functie van de vice president in diskrediet brengen.
    Ze hoeven echt niets te doen vice president want je bent reeds jaren de crimineel aan het uithangen en bent veroordeelt in Frankrijk.
    Dus lieb mi want na soso a Bigi Mang tapC sa oordeel dat yu sa kies strafoe


    Maak melding
  9. Deze man heeft de controle over alle drugs transporten en deze worden opgevangen en verder gedistribueerd door zijn altijd nog actieve junglecommando boy,s. Zijn rijkdom vergaart hij met geel en witgoud(cocaïne).
    Als je voor land en volk kan staan en verkondigen dat dr geldhond terugkomt als hij meer geld bij elkaar gespaard heeft, wetende dat je sidekick BORDO gevlucht is omdat hij verdachte is in een moordzaak, verband houdende met jullie coca zaken.
    De informatie is geen verzinsel. Dan zullen de schoothondje meteen roepen, dat ze je zwart maken. Je ben wit van de coca.
    Ja a business ninge boy sa na eerste VP, no musu kon tagi wie dati a no d e ini a coca tori.
    Jij. Baas, kalidien, bordo, de biuta clan, dassa,s, mensen in de politietop enz enz zitten in de coca zaken.
    Kijk wie met geld strooit, ja jij bordo en saja.
    Het zijn alla pablo escobaar toestanden in Suriname betreffende bepaalde figuren.
    Rotten jullie maar op. Achterlijk belachelijk en schandelijk zijn jullie en dan wil jij president van het land worden.
    Er zijn nog meer zogenaamde notabelen die zijdelings betrokken zijn in deze coca gedoe en het witwassen van geld en goud.
    Hoe was het weer met de ex vrouw van de president, onroerend goed kopen van adjoeba, terwijl haar man wist wie die was . Jullie weten dat jullie elkaar aan de ballen vast hebben en daarom doet men niets, af en toe een lading onderscheppen en de gemeenschap zand in hun donder strooien.
    Het surinaamse luchtruim is het domein van surinaamse coke transporten en de verkeerskeiders, zijn in de regering, Dna, politie, douane en diensten die logistiek, hand en spandiensten verlenen en niet te vergeten, de witwassen. Dus fff you.


    gemodereerd
  10. Wij Surinamers kunnen het voorlopig vergeten dat we binnenkort visumvrij naar Nederland/Schengen zullen mogen afreizen.


    gemodereerd
  11. Schandalig, maar niet heus!

    Dit is publiek geheim; de suri’s weten heus wel wat onder hun neus gebeurt.
    Zolang burgers nog struisvogels blijven spelen, zal er niets veranderen.
    Het melden van verdachte zaken doen ze niet. Dit geld ook voor lokale crime.

    Het artikel is gratis te lezen op insight-crime. Voorpagina 🙄

    Brunswijk moet aftreden. Hij mag ook de coalitie “bossen”, dan is hij vogelvrij verklaard.
    De link met de goud-witwassers is ook gelegd met beiden (ex-pres en vp).

    Lees ze!


    Maak melding
  12. Bryunswijk ga naar Afrika en levert u uw kroon terug, u levert alleen schande voor totale Afrikaanse rots.
    De Titel koning mag u als crimineel nooit hebben.


    Maak melding
  13. Alleen Brunswijk en Bouterse hebben gelijk. Ze zijn veroordeeld met harde bewijzen en staan nu op de lijst van Interpol. Ze zijn gevangenen in hun eigen hol geworden!!


    Maak melding
  14. ram het is hun nieuwe taktiek. ze zijn er achter gekomen dat ze hun sekte meer kwaad doen dan goed. Dus mogen ze voorlopig niets van zich laten horen.
    Stilte voor de puf


    gemodereerd
  15. Lonny ziet de bui al hangen.
    Wat de Israëliërs nu flikken, samen met de Amerikanen, staat in geen enkel verhouding met wat Lonny en trawanten doen.
    Deze crimineel maakt deel uit van jullie eigen regering Santokhi en zit niet in Boma, waar hij thuis hoort samen met zijn compagnon tralalala. Wie is hun beschermheer????
    Hij kan niet naar het buitenland, no so do sroting, maar hier, in Sranan, ding n’e sroting, neen, ze benoemen hem tot de een na hoogste uitvoerende autoriteit en af en toe mag hij ook nog de hoogste zijn als de pres uitlandig is. Wat is hier gaande, denken jullie na.


    Maak melding
  16. “”Pony 8 november 2023 Bij 14:05
    Lonny ziet de bui al hangen.
    Wat de Israëliërs nu flikken, samen met de Amerikanen, staat in geen enkel verhouding met wat Lonny en trawanten doen.
    Deze crimineel maakt deel uit van jullie eigen regering Santokhi en zit niet in Boma, waar hij thuis hoort samen met zijn compagnon tralalala. Wie is hun beschermheer????”
    =======================================================

    Het gedrog van een klein paard, de grootste narcist hier op WKT, moet zo nodig weer met ongenuanceerde zaken de boel gaan vergelijken. Je hebt weer de klokken horen luiden, maar weet nog steeds in je levensverhaal niet waar die klepel hangt. Wat Israël samen met de Amerikanen doet in Gaza heeft totaal niets te maken met genoemde artikel over de grote criminelen in Suriname. Als je verder niet concreet op de inhoud kan ingaan moet je maar je paardenbek houden a.u.b. Verder moet duidelijk voor je zijn dat ondanks je stommiteiten die je hier elke keer verkondigt het nergens nog bewezen is dat Santokhi betrokken is bij drugszaken. Je moet inderdaad eens een keer stoppen met dat Jip en Janneke boek te lezen, het brengt je geen stap verder vooruit in je ontwikkeling.


    Maak melding
  17. Sang Eindelijk gaan ze met harde bewijzen komen tegen de Ex President en VP Brunswijk en de drugs aanhangerssssss. :)))

    Alleen ben ik echt benieuwd hoe het gaat aflopen.


    Maak melding
  18. Sabaku, je mag pony terecht wijzen op het Amerika Israël verhaal.
    De president was toch getrouwd met mevrouw harkisoen. Wie was de vrouw van Roger kan. Wie kocht onroerend goed van adjoeba, Wie is adjoeba?
    Wat was de pres. Wie raakte in de problemen met Chan toen er 10 kg coca in de auto van zijn toenmalige vrouw werd gevonden.
    Hij kwam tegenover een intergere politieman te staan, die niet van wijken wist. De politieman heeft toen door de smeriger zaken van hem, zijn baan opgezegd en is kippen gaan kweken toch.
    Ik zeg dat van hoog tot laag betrokken is in de cocazaken in dit land.
    Wanneer de bom ontploft zal het mij in ieder geval niet verbazen, als er namen naar buiten komen die wij als brandschoon en integer hebben geacht.
    De naam van sherrif werd genoemd jaren terug door ene Basnoe, de witwassen van vele grote cocaboys.
    Dus ik sluit niemand uit in de cocahandel hier in Suriname. Ze zijn onbetrouwbaar en zo verkondigen en verkopen zij het arme stemvee alleen maar leugens een BS.
    DE ENIGE VOOR WIE IK MIJN HAND IN HET VUUR STEEKT, BEN IK ZELF.
    Op het podium staan met mensen waarvan met weet, dat ze criminelen zijn en zelf met bravo een regering vormen is voor mij meer dan bedenkelijk.
    Men kan me veel wijsmaken , maar met de BS, dat slechts als men veroordeeld is, men crimineel is. Echte criminelen blijven op de achtergrond. Hij schoothondje doen het vuile werk. Zet je iemand onder een vergrootglas, dan zie je wat je nooit zag en voir mogelijkchield. Bouta daagde onze president toch toendertijd uit. Bouta zou zaken naar buiten brengen om hem de mond te snoeren. Bouta zei dat toen in het openbaar. Dus als 1 grote speler zijn muil opentrekt, vallen velen in de afgrond en belanden in de bak. Ma goed, ik durf te stellen dat mijn press geen inter persoon is.


    Maak melding
  19. Vp Brunswijk: “Ik heb niks te maken met drugs”

    Dit kan je lezen zoals de Hollander het bedoeld. Drugs? Nee hoor bemoei ik me niet mee, ik blijf daar verre van
    maar je kan het ook lezen zoals de Surinamer het bedoelt
    Ik heb niks te maken mang. ik doe wat ik wil

    Welke zal Brunswijk bedoelen.


    Maak melding
  20. @ari: iedereen kan geruchten verspreiden, maar als je niet met bewijzen of feiten kan komen, dan heeft jou boodschap 0.0 waarde. Dus jou posting is just gossip!
    Jou bouta heeft met Roder Khan geposeerd. Kijk, dat zijn feiten waar jij voor gaat dokken, tog??
    Dus doe een volgende beter je best om een posting te plaatsen waar geen speld tussen te krijgen is, yere mie boi…


    Maak melding
  21. Als dit allemaal “gedoogd” wordt niemand durft actie te ondernemen dan komt Bouterse ook niet achter de tralies.
    “Dit land zakt langzaam in het moeras.”


    Maak melding
  22. Sabaku, JIJ moet je grote snavel houden. Ik mag toch reageren zoals ik persoonlijk wil, ziekelijke kwezel, als het je niet bevalt, mijn post’s bevallen je in principe niet, dan lees je ze toch niet, dan zijn ze niet voor jou bestemd. Je vindt mijn vergelijking “ongenuanceerd”, dat mag, maar waarom moet je Pony dan uitschelden, ju no siki tôg, ju nô law.
    Als jij je post’s hier post reageer ik toch ook niet onbeschoft als door een wesp gestoken. Jij lijdt aan hoogmoed, denkt dat jij alleen een mening kan- en mag hebben.
    Ik heb de naam Santokhi niet eens genoemd en wat als dat zo was ??????? Lees de post van Ari.
    Duidelijk, is dat mijn post’s je niet bevallen, trouwens je bent niet de enige. WKT zou zeggen, waarom zit je dan op WKT. Ju see suma law dja.

    Vanaf dag één komen jullie, de oranje helden, met (vuile) insinuaties op iedereen die kritiek heeft op deze ‘belabberde’ regering. Leer eens zelf met een mening te komen, niet met twee zinnen, maar met meer dan 500 woordjes en elke dag weer, laat zien waarom je deze regering goed vindt, en kom niet alleen op WKT om anderen af te kraken, je woont niet eens in Sranan, je bent en blijft een van die Srefidensi vluchtelingen voor de Nederlanders. Jip en Janneke, blijf lezen.

    Btw, het is bekend dat Pony een gepensioneerde is, dus sortu ontwikkeling Pony musu meki, ju see suma law dja, ju ju………kaw


    Maak melding
  23. Je mag alleen op jezelf vertrouwen, maar vertel geen rommel over anderen, té joe no sabi sang p’sa @ari

    Niemand is verantwoordelijk voor zijn/haar ex die notabene in een ander land woont.
    Die segebai (zwager v brunsi) was een vriendje v gescheiden vrouw en is geliquideerd in Damsco.

    Plus khan is in opdracht van president Chan opgepakt!

    “On 15 June 2006 Khan was arrested in Paramaribo with three of his bodyguards in a sting operation that Surinamese police said netted more than 200 kilograms of cocaine – the biggest cocaine haul in Suriname of that year.

    Instead of being deported to Guyana then minister of Justice of Suriname Chan Santokhi ordered that Khan would be flown to Trinidad. This decision received a lot of protest from president Dési Bouterse’s party, which then formed the biggest opposition party in the parliament of Suriname. Upon the arrival at the airport of Trinidad Khan was handed over to immigration authorities who then handed him over to US officials. Less than 24 hours after being expelled from Suriname, Khan was arraigned at the Brooklyn Federal Court in New York City on 30 June 2006 on a charge of “conspiring to import cocaine” and was ordered to be detained at the Metropolitan Detention Centre in Brooklyn.
    Bron: Internet of Things.

    Je hoeft niks te verzinnen, alles staat online.


    Maak melding
  24. Emerald, vertel mij geen BS, ik weet waarover ik praat. Zij was nog de echtgenote van de man. Voor jouw beeldvorming, kom mij als gepensioneerde politie ambtenaar uit Europa, die meer dan menigeen weet, wie wat met wie onderneemt niets vertellen. Ik heb 40 jaar politiewerk gedaan en ik lul niet uit mijn nek. Dus laat ik het hierbij met wiens shit men vreet, diens taal men spreekt en verdedigd.
    Deze mensen zijn een schande voor mijn land en met hun velen. Dus laat ik het hierbij met de wetenschap die ik heb over zaken die spelen en nog zullen uitkomen. Ik ben een die zeker niet van een koude kermis thuis zal komen. Integriteit kent men als woord, maar wat het behelst is bij velen onbekend.


    Maak melding
  25. Emerald,
    Toen het verhaal van BORDO naar buiten kwam door een gehannes tussen Linscheer en Brunswijk, maakte Brunswijk toch wereldkundig, dat voordat zij aantreden, hij en de pres wisten dat de info lag over BORDO, betreffende de moord en cocazaak toch.
    Hebben ze aktie ondernomen, neen. Bordo werd directeur van … juist. Deze twee kopstukken van de regering in Suriname hebben een moord ivm een cocazaak onder de vloermat geschoven of niet.
    Het is de bachelor, toekomstige uvh afgestudeerde Koning Brunswijk, die geweldig dacht te zijn en zo de zaak BORDO deed ontploffen en deze de wijk heeft genomen.
    Dus hij mag Roger hebben uitgeleverd aan Amerika,. Jaja de zaak Bordo aanpakken nadat kawtere in het openbaar liet weten dat hij en de pres himzelf al lang op de hoogte waren.
    Waarom deze handelswijze, waarom een gouden munt aannemen van een veroordeelde drugsdealer.
    Dus zus wat niet weet, dat niet deert.
    Ik zeg en kan het in zijn porum zeggen dat hij een crimineel is. Er is toch videomateriaal van de Uitleg/uitspraak Brunswijk.
    Dus kom mij niet BS,n hier. Ik zeg het is de veroordeelden die onder een vergrootglas wordt gelegd. Weet je wat hij aan het doen is in Guyana.


    Maak melding
  26. Het blijft verdomd makkelijk hier op WTK om als toetsenbord held hier met ongenuanceerde stellingen integere mensen van alles en nog wat te beschuldigen.
    Ari en en het kleine paard, als jullie bewijzen hebben waarom stappen jullie dan niet naar het OM in plaats van hier een hoop bakabana tories te komen verkondigen. Twee gepensioneerde intelectuelen die totaal niets voor het land hebben betekend, het kan verkeren. Ik heb echt geen 500 woorden of meer nodig om mijn punt te maken en zeker niet elke dag.
    Hahaha…over BS gesproken, het moet wel heel erg pijn doen.


    Maak melding
  27. Esmerald 8 november 2023 Bij 14:50
    Logens Ari= BS, heb je niks beters, Gaaaaaaaaaap! 🥱🥱🥱🥱🥱.
    blablablabla, wiens shit men vreet, diens taal men spreekt hihihihih🐴🐴🐴🐴🐴
    Jullie kennen Santokhi niet eens.


    Maak melding
  28. Sabaku, ik ben gelukkig geen intellect. Ik heb gelukkig leren denken en voorzien van een behoorlijk stel hersenen. Ik heb 1 vraag aan je, gestel dat het je broer/broertje of vader,oom of neef was vermoord en dat de aantreden president en Vice president ervan op de hoogte zijn en het zo probeerden te verdoezelen, hoe zou jij ermee omgaan en hoe typeer jij dit handelen.
    Toen het openbaar werd moest het OM het onderzoeken of niet.
    Wat moet ik betekenen voor een druipende corrupt land en cokestaat, waar criminelen de scepter zwaaien.
    Geef mij een grote ff ing braken man.
    Persoonlijk worden door het op de man re spelen geeft aan hoe het met je gesteld is.
    Geen wonder dat in suriname alles koek en ei is.
    Overal in de wereld zijn er mensen betrokken bij zaken die stinken. Wanneer het om suriname gaat, dan zijn de rapen meer dan gaar.
    Bdw, wat heb jij betekend voor Suriname. Ik zou het toch willen weten.
    Het suriname volk wil zeker weten, mogelijk ben jij de volgende Pres.


    Maak melding
  29. BS bedoel je soms bullshit @ ari
    Ga je schelden huh!

    Ik ga niet in discussie met jou.
    Waarom?
    Because I know joe.

    Mijn reactie is gebaseerd op bronnen (van crime onderzoeksjournalisten) is niet mijn stuk. Waarom zeg je daar niets over.

    40 jr straatpolitie is geen rocket science.
    Je kunt nog altijd terugkomen, er is een schreeuwend tekort aan “blauw op straat”.

    Dag ari kanarie


    Maak melding
  30. Look at that ugly devilish criminal face of His EXCELLENCY and HIS ROYAL HIGHNESS:

    The VICE PRESIDENT OF SURINAME who´s simultaneously….COCAINE DEALER…….in other words: ……………MOTHER´S FINEST……😂😂😂😂😂…….


    Maak melding
  31. Er wordt weer, ja alweer, halve waarheden met hele leugens vermengd.

    Wel, ik ben al 50 jaar commissaris en ik weet het nog beter. Maar ik verwijs een ieder om zelf Google te raadplegen.

    Bouterse, Brunswijk, Bordo, Piet Wortel, Roger Khan, Kobus de zigeuner e.a. zijn bekenden in de drugswereld. Het probleem is om bewijs te verkrijgen tegen de “bazen / leiders” die faciliteren en dus achter de schermen werken en via via het werk laten doen zodat zij zelf buiten de picture blijven. En dus zogenaamd een alibi hebben.

    Brunswijk zit niet voor niks in goud, dit is zijn witwasmachine. De politiek is zijn dekmantel netals voor Bouterse. Ze worden al jaren gevolgd maar zij zijn koning in het A-No-Mi spel.

    Zij hebben fouten gemaakt, het is slechts een kwestie van tijd wanneer die shit boven komt drijven.

    Santokhi is een ekte ekte politie agent die achter, jawel àchter, de boeven zit. De boeven zijn hem dus helaas nog steeds voor.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  32. Wat velen niet weten is dat de CIA achter 80% van de wereldwijde drugshandel zit.
    Bouterse en Brunswijk zijn hele kleine visjes in vergelijking met de zgn investigation agency.
    Waarom? Omdat via de drugshandel, de CIA regeringen kan controleren en projecten achter de schermen kan uitvoeren.
    Ieder kent nog het Irangate schandaal met Pentagon leider Oliver North, hoop ik.


    Maak melding
  33. PANORAMA : Ronnie Brunswijk: Rebel, bankrover, drugsdealer en vice-president
    Uit de editie van 13 oktober 2021: “Ik wil gezien worden als de beste vicepresident ooit.” Was getekend: Ronnie Brunswijk (60). De beste worden lijkt een lastig verhaal voor de Surinamer, maar de kleurrijkste moet lukken. Want welke vicepresident kan zeggen dat hij is veroordeeld voor drugssmokkel? Honderd (!) kinderen heeft? Banken heeft overvallen? Iemand heeft neergeschoten? Welkom in de wondere wereld van een oud-rebellenleider.


    Maak melding
  34. Spannend hoor al die tories en deze grote torie. Laatst werd er een soort rubberen boot in geelzwate kleuren en de letters verwijzen mi rechtstreeks naar deze veroordeelde vp. Hoe dom kan je zijn?
    Ronny jok niet hoor! Je wacht mi op de uitslag van de verkiezingen om als pres te reizen en overstappen te maken in Europa zonder opgepakt te worden vanwege je status. Ik lach me suf om jullie want jullie verstand is netzo gekrompen als jullie haar.


    Maak melding
  35. Sabaku, wat heb jij betekent voor ons land Sranan, behalve als Surinaamse (srefidensi) vluchteling.
    Je wil niet eens hier komen wonen, maar je hebt je mond vol over het gebeuren in Sranan onder jouw eeuwige afwezigheid.
    Btw, je kunt nog steeds iets betekenen voor Sranan, de Pres, jouw Pres, heeft diaspora opgeroepen om te komen helpen, vooral de kennis die diaspora zegt te hebben opgedaan kan nodig zijn, wat ook een ‘dwingende’ reden kan zijn voor remigratie is dat dezelfde diaspora terecht heeft aangegeven dat het kennis niveau bij ons schrikbarend laag is. Jullie laten geen dag voorbij gaan om de Sranansma, jullie eigen familie, dít flink onder de neus te smeren. Dink a tori, Sammy hoef je niet mee te vragen, die komt voor geen miljoen naar Sranan om ons “gekrompen haar”, slim als hij is.


    Maak melding
  36. Waarom reis je niet naar het buitenland bravo?????
    Je hebt niets met drugs te maken, maar drugs heeft wel met jou te maken of niet zwarte mongool?


    Maak melding
  37. Zijn rechterhand, Bordo money hond, wordt internationaal gezocht ! Deze crimineel is zijn partij topper.

    Brunswijk beschermt deze internationaal gezochte crimineel !

    Brunswijk heeft de functie van bullshit Bouta als crime facilitator overgenomen en beschermt ook andere zware jongens.

    ABOP kan Suriname niet veilig maken.

    Wij willen een veilig Suriname.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES