zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMinderjarig meisje gaat naar TBL en keert niet meer huiswaarts

Minderjarig meisje gaat naar TBL en keert niet meer huiswaarts

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft twee mannen van 18 en 30 jaar aangehouden, die in gezelschap waren van een 14-jarig meisje dat zondag van huis was weggelopen.

Op maandag 6 november omstreeks 19.15 uur, ontving de politie van het politiebureau De Nieuwe Grond de melding dat het meisje op zondag 5 november omstreeks 18.00 uur van huis was vertrokken met als bestemming TBL en niet meer huiswaarts was gekeerd.

Maandag maakte het meisje contact met een nichtje van haar en vroeg daarbij naar 2.000 Surinaamse dollars om voor een appartement te betalen waarin zij verbleef.

Verder hield het meisje haar nichtje voor dat zij op de hoek van de Indira Gandhi- en Sitalweg bij de Suribetshop op haar zou wachten om het geld in ontvangst te nemen.

De politie van voormeld politiebureau werd hiervan in kennis gesteld en trof de minderjarige daar met de twee mannen aan. Het drietal werd naar het bureau overgebracht waarna bleek dat een van de mannen de vriend van het tienermeisje is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de mannen in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Je kan niet 14 jaar zijn en zondag om 6 u uit huis om nr TBL te gaan. Niet gehaald en gebracht door ouder?? Maandag school.


    gemodereerd
  2. Triest. Vanwaar komt dat nichtje ook aan zoveel geld. 2000 srd gewoon om te lenen. Waw.
    De jeugd van tegenwoordig is gewoon om van te huilen
    Heb er geen woorden voor
    De heren weten ook dat het strafbaar is met een minderjarig kind om te gaan. Ze zouden haar als hun zusje moeten zien en naar de ouders brengen


    Maak melding
  3. @Bigga, De heren weten ook dat het strafbaar is met een minderjarig kind om te gaan, Natuurlijk weten de heren dat. Maar deze bugru heren weten ook hoe dichter bij nul hoe klemmender om de l*l. En dat is belangrijker voor de heren. Nibte heeft ze zo weer in het veld, ik bedoel in het jachtgebied.


    Maak melding
  4. Nog maar 14 jaar oud en nu al volledig “GEKNIPT EN GESCHOREN”……..

    Bovendien met liefst 2 mannen naar een appartement……..waarom 2 mannen…?…..kon de ene alleen de “KLUS” niet klaren of moest de andere de “KOKO LAMPOE” soms vasthouden…..of….is het onderdek inmiddels al zodanig “UITGEWOOND”, dat het als openbare autoparkeerplaats dient à la DEBBY..?.😂😂😂😂😂😂😂……

    Is dit het voorbeeld van haar moeder, dat deze 14-jarige nu volgt?………


    Maak melding
  5. Xavier, t genwoordig h bben ze geen koko lampoe, maar smartphone lampoe.
    En ja, die smartphone zal wel gebruikt zijn om de daad te filmen om het meisje in hun macht te krijgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES