zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDood aangetroffen man sprong onder invloed uit raam van hoogbouw woning

Dood aangetroffen man sprong onder invloed uit raam van hoogbouw woning

-

Does Travel - naar Suriname

De man die zondag levenloos langs de weg op de kruising Wilhelminastraat en Hofstede Crullaan in Suriname werd aangetroffen, was kort daarvoor uit een raam van een hoogbouwwoning aan de Hofstede Crullaan naar beneden gesprongen.

Na de sprong viel hij op een dak en kwam vervolgens op de grond terecht. Hij stond hierna op en rende in de richting van de Wilhelminastraat alwaar hij neerzeeg, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het vermoeden bestaat dat de overledene kort voor de sprong uit het raam, cocaïne, sukru en alcohol gebruikt had.

De politie kreeg de melding die bewuste zondag 5 november omstreeks 13.45 uur binnen. De wetsdienaren die zich naar de bovengenoemde locatie begaven troffen een manspersoon, die niet aanspreekbaar was, liggend op het trottoir aan.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat het gaat om de overleden E.H. (43), die ook bekend staat als ‘Boeroe’.

Het personeel van een ingeschakelde ambulance constateerde kort na aankomst dat de manspersoon geen teken van leven meer vertoonde. Nadat de ingeschakelde arts de dood officieel had vastgesteld, werd het lijk na afstemming met het O.M. voor verder onderzoek in beslag genomen. Hierna werd het lijk afgevoerd naar het mortuarium.

De politie van bureau Centrum is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Triest voor deze man, maar in nl gebruiken deze gasten ook van alles maakt niet uit als hebben honden erop geplast enz, maar suriname moet gasten in hotels etc vragen stellen over drugs en niet zo vrij zijn. Hij dacht ik ben een grote spin en spring in een grote waterbak onder invloed van heroine enz. Wel zielig voor hem nu dood.


    Maak melding
  2. In Suriname weten ze niet wat reanimeren is. Eerst wordt de politie ingeschakeld en die beslist of er een ambu moet komen. Zo zijn we weer uren verder terwijl er intussentijd een leven gered kan worden. De politie staat erbij en kijkt ernaar


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES