zaterdag, mei 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoetganger belandt op voorruit en raakt zwaargewond

Voetganger belandt op voorruit en raakt zwaargewond

-

Does Travel - naar Suriname

Een jongeman is vanmorgen rond 11.15 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Hij stak de weg ter hoogte van de Samboerastraat over en werd daarbij geschept door een personenauto.

Het slachtoffer kwam op de voorruit van het voertuig terecht en liep verschillende verwondingen op waaronder een gapende wond aan zijn rug.

De voetganger is in kritieke toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie kreeg de melding van het ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ik reageer niet meer over aanrijdingen, ” het zijn dwazen op de weg”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Deze weg is een erg gevaarlijke en onveilige weg. Ze moeten om de 5 km een Eerste Hulp post aanleggen.


    gemodereerd
  3. Het gebeurd te vaak dat mensen zomaar de straat oversteken zonder goed te letten op het verkeer en de meesten denken dat de autos voor hun zullen stoppen. Maar dat is niet zo want de meeste bestuurders zijn niet alert en concentreren niet op het verkeer of anticiperen zich niet, sommigen zijn notabene bezig aan de telefoon en weer zijn er aantal die geen rijbewijs hebben. Alle bestuurders die dit doen hebben geen verstand, rij maar in de buurd van latour, daar is het “wild west”, al zijn ze in een zijweg of inrit hebben ze geen voorang maar schieten gewoon de voorrangs weg op. Ook geen politie nergens te bekennen, zo ook bij berovingen. Denk dat er meer in de politie moet worden geinvesteerd, meer politie en voertuigen, terwijl er wel 4000 militairen in dienst zijn? Zet die maar in want die doet toch niks dan hun wapens en schoenen poetsen. Dit komt ook terwijl er zoveel politie de ministers/etc moeten bewaken? Waarvoor zijn ze bang? Laat de politie het politie werk doen en laat de miltairen de ministers/etc maar bewaken en meer politie recruteren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES