zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurDivali viering zaterdag 11 november in Den Haag

Divali viering zaterdag 11 november in Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

Volgend weekend wordt wereldwijd Divali gevierd. Ook in Nederland wordt stil gestaan bij deze voor Hindoes belangrijke feestdag en wel op zaterdag 11 november tijdens de Divaliviering in Opera Den Haag.

Divali wordt gevierd om het licht te verwelkomen in het leven. Licht symboliseert succes, voorspoed en hoop. Het is bij uitstek een feest dat gelegenheid biedt om vriendschappen te sluiten, bruggen te bouwen en om met elkaar samen te werken.

Met deze gedachte organiseert Divali Den Haag – in samenwerking met een groot aantal Haagse organisaties op 11 november 2023 de nationale Divali viering in Den Haag.

De viering omvat een kinderprogramma, een Divali Bhodjan (lunch – gezamenlijke maaltijd), workshops en een Divali programma in de avond. De toegang is volledig gratis.

U bent op 11 november van harte welkom om een vegetarische maaltijd van 13:00 uur tot 15:30 uur gratis te nuttigen. Let op! Aanmelden voor het dag- en avondprogramma is verplicht en kan hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. @ Dobie

    Dat hoef je haar niet te zeggen, Debby is daaraan gewend!
    Ocer is haar tweede huis, daarom is ze vol lof over DDB.
    Maar het gratis maaltijden is nu niet meer, van toepassing.
    Vandaar geven zij en de andere dommie,s van NDP, Chan de
    schuld van de huidige armoede in Su!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Het zou ook een goede zaak om in donkere tijden lichtjes aansteken in donkere gebieden Suriname opdat de mensen in het binnenland hand in eigen boezem steken en bij zichzelf gaan nadenken, dat het niet goed is om de andere volken schade toe te brengen.


    gemodereerd
  3. Ongeletterde Debby die elke Hindoestaan haat maar wel alles opvreet dat Hindoestanen dagelijks produceren en aan de man brengen, zal zich ongetwijfeld weer volvreten tijdens de aanstaande DIVALI-viering……..en al helemaal wanneer er gratis vreterij wordt verstrekt, zal ze zoals gebruikelijk bij deze hersenloze types, heel vroeg in de voorste rij klaarstaan…….zelf voor productie zorgen (m.u.v. het om de haverklap verwekken van onwettige kinderen), is bij het overgrote deel van haar soortgenoten volstrekt onbekend vandaar dat ze eeuwig gedoemd zijn tot het consumeren……..

    Mijn wens is daarom, dat Debby na het consumeren van al die gratis lekkernijen tijden DIVALI, een dusdanige Surinaamse “LOESBERE” krijgt, waardoor ze dagenlang niet op haar altijd riekende poepgat kan zitten….😝😝😝😝😝😝😝…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES