donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte van moord op 19-jarige Sharon Cairo na acht jaar aangehouden

Verdachte van moord op 19-jarige Sharon Cairo na acht jaar aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 57-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op de 19-jarige Sharon Cairo, acht jaar geleden.

De jonge vrouw was op 25 november 2015 van huis vertrokken om naar het stadscentrum te gaan. Toen huisgenoten merkten dat zij de volgende ochtend niet naar huis was gekomen, werd aangifte bij de Surinaamse politie gedaan.

De volgende dag werd het lichaam van Cairo in een goot aan de Vredeslustweg aangetroffen. Het lijk vertoonde tekenen van een misdrijf.

Na intensief speurwerk hebben leden van de Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) en het Arrestatie-Team van de politie de 57-jarige moordverdachte Hemantkoemar K. in deze zaak aangehouden (foto).

Hij wordt ervan verdacht Sharon van het leven te hebben beroofd. Vernomen wordt dat DNA van de verdachte matched met DNA dat op het lichaam van de jonge vrouw was aangetroffen.

Na de aanhouding is Hemantkoemar overgedragen aan het Cold Case team. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Als hij de dader is: dank God dat hij is aangehouden! Deze zaak heeft me echt jaren bezighouden. Een mooie jongedame gewoon dood op straat gedumpt en de zaak die daarna koud werd. Dit is echt goed nieuws!


    gemodereerd
  2. Heel veel sterkte aan de vader van Zalig Sharon en ook de zussen en broer van Zalig Sharon. Ik heb mooie herinneringen aan haar. Moge Allah het verlies dragelijker maken🤲🏼❤️ Liefs Noufissa


    gemodereerd
  3. Als hij de dader is gooi hem in dezelfde goot waar men dat meisje heeft gevonden, maar nu zijn voorpoten binden en een paar labaria’s in de goot loslaten.


    Maak melding
  4. Waar zijn al die racisten apen nu met hun reacties. Zo kunnen wij de conclusie trekken van welke bevolkingsgroep als die racistische rotzooi vandaan komen.

    Suit deze respectloos moordenaar voor het leven en gooi de sleutel weg.


    Maak melding
  5. @ Nou meneer Glenn U moet toch wel erkennen dat de meeste moorden op de conto van de Afro geschreven moet worden en niet op de andere etnische bevolkingsgroepen. Hoeveel moorden zijn er gisteren gepleegd door Afro’s ?
    Je krijgt natuurlijk een harde collie als een moord voor de verandering niet door een Afro wordt gepleegd.


    Maak melding
  6. Ongeacht van welke etnische groep het is, als deze man
    veroordeeld wordt, moet het volk hem te vreten geven
    ”net zo lang hij daar zit”. Alle moordenaars pedo,s en
    dieven, opruimen met wortels en tak!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. Dus Glenn,

    Jij sluit voor 100% uit dat de slachtoffer gepoogd had de vermoedelijke dader te beroven?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES