maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost bij overval magazijn annex woning: 150.000 SRD buitgemaakt

Schoten gelost bij overval magazijn annex woning: 150.000 SRD buitgemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben vrijdagavond een gewapende roofoverval gepleegd op een woning annex magazijn van een handelsmaatschappij aan de Vredenburgweg serie B. in Suriname.
 
De overvallers hebben een echtpaar overmeesterd en beroofd van 150.000 SRD. De daders waren gemaskeerd en gewapend met vuistvuurwapens. Ze hebben enkele intimidatie schoten gelost bij het verlaten van het adres.

Vernomen wordt dat de heer des huizes bezig was hun voertuig in het magazijn te parkeren. Zijn vrouw maakte de roldeur van het magazijn open. Op dat moment stormden de daders het magazijn binnen. 

Ze hielden de slachtoffers meteen onder schot, waarna ze werden beroofd van het geldbedrag en andere goederen.

Na de daad verlieten de overvallers met medeneming van de buit de plaats. Van hen ontbreekt nog elk spoor. De politie van Houttuin was ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. @Mahisasur wat heb je aan een wapen als die binnen ligt of in de auto terwijl je overvallen wordt, meestal mishandeld en vastgebonden, en de daders daarna al weg zijn? ??


    Maak melding
  2. Hoe in hemelsnaam word Winkel Annex almaar betrokken bij roofovervallen dit is tog niet normaal of zijn er zoveel filialen niet normaal….


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES