maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBotsing jonge vrouwen tijdens dansen leidt tot steekpartij met kapotte flessen

Botsing jonge vrouwen tijdens dansen leidt tot steekpartij met kapotte flessen

-

Does Travel - naar Suriname

Een botsing tussen twee jonge vrouwen tijdens het dansen op een evenement in het André Kamperveen (AK) Stadion in Suriname, heeft geleid leidt tot een steekpartij met kapotte flessen.

De 18-jarige K.C. was een week geleden op een evenement in het stadion. Tijdens het dansen kwam ze tegen de eveneens 18-jarige B.C. aan.

Volgens het Korps Politie Suriname zou B.C. de andere jonge vrouw scheel hebben aangekeken, waarna er een woordenwisseling tussen de twee ontstond.

Op een onbewaakt moment pakte B.C. twee lege alcoholflessen, sloeg die kapot tegen elkaar en bracht K.C. met de kapotte flessen verwondingen toe aan haar rechterarm en linkerbeen.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid vervoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het AZP. Ze deed zondag 22 oktober omstreeks 02:30u bij de politie van Bureau Centrum aangifte van mishandeling.

De verdachte B.C. werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na overleg met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie werd zij in verzekering gesteld.

Een dag later was er in een nachtclub in het uitgaanscentrum van Paramaribo ook een vechtpartij tussen twee vrouwen in een nachtclub. Daarbij heeft een 27-jarige vrouw een 21-jarige vrouw in het gezicht en de borst gesneden met een gebroken wijnglas.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Je gaat om te chillen en dan ga je los met kapotte bierflessen, waarom omdat……is dit de juiste opvoeding die je heb gehad,waar blijft jou norm en waarden. Hoe ga jij het goede voorbeeld aan je Kids geven om president te worden of worden het criminelen later ??? Gado sabi


    Maak melding
  2. Fatu wijven of heethoofden? Mang.! Ik denk eigen dunk sterk bij veel, vrouwen, ook vooral creoolse vrouwen hebben veel eigen dunk. Ik ken veel voorbeelden maar als hun blanke mix bloed hebben nou dan is de eigen dunk vele malen heftiger hoor.


    Maak melding
  3. Surinaamse mannen hebben vaak een kort lontje, maar nu blijkt dat Surinaamse vrouwen vaak een nog korter lontje hebben. Waar gaan we naartoe in Suriname?


    Maak melding
  4. Opvoeding nihil. En deze vrouwen zullen hun kinderen ook hetzelfde leren. 4 generaties na slavernij nog niets geleerd. Erger nog vroeger gingen ze elkaar helpen. Nu moorden ze elkaar.
    Triest! Triest! Triest!!!


    Maak melding
  5. Tegenwoordig kan men niet meer communiceren.
    Taal gebrek.
    Opsluiten en boete laten betalen aan de benadeelde.
    Iemand kijkt scheel dan kijk je weer scheel makkelijk toch maar men wil indruk maken op de omgeving


    gemodereerd
  6. ….surinamers als echt gebroeders en zusters 40 jaren geleden was heel anders,

    In die tijden kon je je buurvrouw aankloppen en een paar manja s van haar erf mogen plukken , soms ga je naar achter buurman en met hem gezamenlijk een warme lekkere bara eten ,

    Een paar huizen verder leerde je casavve soep leren koken en soms een drankje kasiri erbij…

    Er was altijd eenheids en wat ik nu zie en meemaakt nu in deze generatie, als ze konden weten hoe onze voorouders smeekte in de slaveenij momenten, en ieder hielp mekaar..

    Vind het echt jammer zo te zien en horen hoe surinamers omgaan als gebroeders en zusters, erg en heel etg pijnlijk


    Maak melding
  7. @Aka Foeroe 🦃niet overdrijven a.u.b . als Kaka Fowroe. Trouwens kasirie bier drankje smaakt naar pis en speeksel. Wordt ook door speeksel gemaakt van pis weet ik niet maar kan wel dat de indianen hun pis lozen in kasirie drankje.


    Maak melding
  8. Dus hun billen botsten tegen elkaar en dan zo’n drama. Wat als ze met hun bortsjes tegen elkaar geknald waren. Dan had er vast her en der borstamputatie moeten plaatsvinden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES