maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politie zoekt jongeman die tiener zonder aanleiding in rug schoot

VIDEO: Politie zoekt jongeman die tiener zonder aanleiding in rug schoot

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Nederland zoekt deze jongeman die zonder aanleiding een 15-jarige jongen in Oss, al fietsend in zijn rug schoot.

Op zaterdagavond 14 oktober fietste de verdachte rond 22.00 uur over de Schadewijkstraat waar hij rustig een wapen trekt, op de rug van het slachtoffer richt en de trekker overhaalt. Daarna fietst hij hard weg.

De tiener raakte zwaargewond en werd met een traumaheli naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels gaat het naar omstandigheden redelijk. De aanslag is vastgelegd door een camera, waarvan de beelden onderaan te zien zijn:

Op dit moment vermoedt de politie dat de schutter de 15-jarige jongen niet kende, en dat hij willekeurig schoot meldt Opsporing Verzocht.

Kort na het schieten heeft de politie beelden verspreid van het incident. Inmiddels zijn er meer beelden waarop de verdachte fietsend te zien is. Ook is de verdachte rond 21.45 uur gefilmd bij een bezoek aan een supermarkt, zoals in onderstaande video te zien is:

https://youtu.be/xVcC_BMmj_M

De politie wil graag weten wie de man is. Contact opnemen kan hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Beste, ik herken Bordo een goede oprechte suri, waarschijnlijk tgv de crisis in SU het ook vanwege de roze meisjes fiets uit zijn jeugdige jaren is het compleet los geslagen in zijn kersen pit.


    gemodereerd
  2. Dus ook daar in Nederland is het de zwarte die voor de ergste criminele activiteiten zorgt net als hier. Een mislukte ras. Opsporen en direct onschadelijk maken


    Maak melding
  3. Update een 16 jarig verdachte uit Heerhugowaard heeft zich gemeld op Politie Bureau!!!

    De verdachte is op 26-10-2023 bij deze aangehouden!!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES