zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZeker 22 doden nadat man om zich heen schiet in de VS

Zeker 22 doden nadat man om zich heen schiet in de VS

-

Does Travel - naar Suriname

Deze 40-jarige man wordt door de politie in de Verenigde Staten gezocht nadat hij afgelopen nacht een waar bloedbad aanrichtte. Hij schoot tientallen mensen dood op meerdere locaties in de Amerikaanse stad Lewiston.

Het schieten begon volgens de NOS in een bowlingcentrum. Vervolgens ging de schutter naar een eetcafé zo’n 7 kilometer verderop, waar hij ook mensen neerschoot.

Amerikaanse media waaronder CNN, melden op basis van een bron bij de politie dat er ten minste 22 doden en tientallen gewonden zijn. 

Volgens de politie van Lewiston is de man genaamd Robert Card een wapeninstructeur. Deze zomer zou hij nog twee weken in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg hebben doorgebracht. Hij zei stemmen te horen.

De Amerikaanse president Biden wordt op de hoogte gehouden van de situatie, meldt het Witte Huis. Er is een enorme politiemacht aanwezig en ook de FBI is naar de stad gekomen, aldus de NOS vanmorgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. In de verste verte niet zo moorddadig als Netanyahu, maar over die gek zegt Biden niets, hij levert hem.integendeel nog meer kanonnen, bommen en andersoortig wapentuig.


    Maak melding
  2. Straks staat de USA en Israel alleen tegenover de wereld.De wereld keurt niet goed wat die Israeli doen met de Gazanen.Biden heeft een paar 9/11 over zich opgeroepen.


    Maak melding
  3. Als Hamas de wapens neerlegt is er vrede,Als Israël de wapens neerlegt worden ze vernietigd.
    Er is nooit een Palestijnse staat geweest,waren Arabieren en diverse rond zwervende inwoners.
    Als de Hamas al het geld wat ze krijgen in de opbouw van Gaza hadden gestopt en minder kinderen op de wereld hadden gezet ,had het een klein maar welvarend Klein Palestina geweest


    gemodereerd
  4. Dus je begint mensen af te slachten tot babies toe je ontvoert mensen en vermoort ze daarna
    je laat je eigen ziekenhuis ontploffen en dan kom je klagen en huilen.
    Jullie waren zeker niet aanwezig daar toch en jullie hebben geen opdracht gegeven toch,


    Maak melding
  5. Israël heeft het vierde of vijfde machtigste leger op aarde en ze mogen de Palestijnen verdrijven uit hun dorpen, ze mogen hen bombarderen en vermoorden naar hartelust en de Palestijnen mogen zichzelf niet verdedigen met alle middelen die hen ter beschikking staan? Als de Palestijnen een gelijkwaardig leger aan dat van Israël hadden, kon je van hen eisen en verwachten dat ze openlijk en eerlijk ten strijde moesten trekken tegen Israël. Nu niet. Als ik Palestijn was geweest, zat ik ook in Hamas en had ik, als ik de kans daartoe kreeg, met plezier en vol overtuiging op Netanyahu, de massamoordenaar, geschoten.


    Maak melding
  6. want zij zijn groot en wij zijn klein, dus mag ik OP ALLE MANIEREN MISDRAGEN
    GEEN ENKELE OORLOG IS GOED
    In Suriname was een mannetje die vond dat na 1 jaar onafhankelijkheid oorlog was toegestaan. Een vuile vieze smerige revolutie en koelbloedig doden van intellectuelen was toegestaan
    Henkes zo ziek als loesbere
    Ik heb tientallen jaren in oorlogen gevochten en weet hoe hartverscheurend dit kan zijn


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES