maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermeende misbruiker met stuk hout mishandeld en overleden

Vermeende misbruiker met stuk hout mishandeld en overleden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vandaag laten weten dat een 34-jarige man afgelopen maandag in het ziekenhuis is overleden, nadat hij zondag met een stuk hout werd mishandeld in het dorp Gansee te Djumu. Het slachtoffer S.P. zou een kindje van vijf tweemaal hebben misbruikt.

Volgens het Korps Politie Suriname werd er zondag aangifte van de mishandeling gedaan . Naar zeggen van de aangever zou de 34-jarige S.P. enkele maanden geleden een 5-jarig kindje seksueel hebben misbruikt in een bosschage.

De politie was daarvan nimmer in kennis gesteld en het geval werd door partijen zo gelaten.

S.P. zou echter, in de ochtend van zondag 22 oktober, wederom dezelfde strafbare handelingen bij het 5-jarig kindje hebben verricht. Hij werd toen ernstig aangesproken door ene R.V. die de man daarbij met een eind hout mishandelde.

Het slachtoffer S.P. liep ernstige barstwonden op aan zijn hoofd en was niet aanspreekbaar. Hij werd voor verdere medische behandeling met het vliegtuig overgevlogen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Daar heeft hij op maandag 23 oktober 2023 het leven gelaten.

De verdachte R.V. werd opgespoord en die maandag ook aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname is deze verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer S.P. is in opdracht van het OM ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Ga naar Brokopondo en rij een rondje door brownsweg om 7u en zie zelfs…geen 1 meisje onder de 12 loopt daar rond zonder buik..zelfs 9 en 10 jarigen worden daar gewoon zwanger…het is de cultuur van de marrons.

    En nu willen ze deze cultuur hier introduceren in Paramaribo…nergens meer zijn je kinderen veilig…


    Maak melding
  2. Opgeruimd staat netjes maar in dit geval moet het wel 100% kloppen. Het is alleen de vraag of het kleine kind de hele waarheid kan vertellen. In geval van waarheid moet de persoon die dit heeft geklaard onmiddellijk vrij komen.


    Maak melding
  3. Moord staat vast, of misschien zware mishandeling de dood tot gevolg hebbende. Had liever op die andere kop getimmerd (mocht de beschuldiging op waarheid berusten).


    Maak melding
  4. Woonden deze mensen in 1 huis? Konden ze niet na de eerste keer van misbruik op hun hoede zijn/blijven voor die pedofiel?wel wel ….na die balk op z’n kop had hij recht op amputatie van zijn penis.maar de dood kwam eerder.


    Maak melding
  5. Als de vermeende verkrachter het kindje inderdaad verkracht heeft en hij daarom.door de andere man werd doodgeslagen, heb ik daar geen woorden voor.


    Maak melding
  6. henkes en wat schrijf je nu dat we willen weten? Je reactie is 0.0 waard
    Suriname heeft mij nodig. Deze zwijnenstal kan slechts door 1 man worden opgeruimd en dat ben ik


    gemodereerd
  7. Inderdaad,…als het waar is, dan is een daad gesteld zo hoort het
    Afblijven met je pik bij minderjarigen. Stop het liever in een miera nesie heel diep een jaar lang!!
    Wat een mongool !


    Maak melding
  8. Inderdaad,…als het waar is, dan is een daad gesteld
    Zo hoort het !
    Afblijven met je pik bij minderjarigen. Stop het liever in een miera nesie heel diep een jaar lang!!
    Wat een mongool !


    Maak melding
  9. Indien dit inderdaad het geval is geweest van misbruikt, dan verdient
    de man dat hem geslagen heeft, een Medaille! Ik zou dit ook doen, als
    dat meisje mijn kleinkind is!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  10. Waarom moet dan de man die het slachtoffer heeft gerammeld met een stuk hout dan achter tralies? De wet moet veranderd worden. Ik zou die pedofiel die minderjarigen misbruiken gelijk doodschieten. Er zijn zoveel vrouwen maar ja, doden kunnen t niet na vertellen dus pech voor de pedofiel.


    Maak melding
  11. Zouden ze ook hebben moeten doen met viespeuken als Bill Clinton, Bill Gates enz. die op die verkrachtingseiland van Jeffrey Epstein zo genadeloos bezig waren.


    Maak melding
  12. wat voor vieze zaken hebben clinton en gates dan gedaan of ben je gwoon een homo
    mag hoor ga maar meedoen met de walk binnenkort. je kan ook vragen aan mevrouw bouterse of je mag wandelen in palmentuin. ik heb begrepen dat dit van haar is.😂😂😂😂😂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES