zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Apoera houdt vier jeugdigen tussen 9 en 14 jaar aan voor...

Politie Apoera houdt vier jeugdigen tussen 9 en 14 jaar aan voor winkeldiefstal

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Apoera in Suriname heeft afgelopen woensdag vier jeugdige verdachten tussen de 9 en de 14 jaar oud aangehouden. Het viertal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan winkeldiefstal, waarbij de jeugdigen ervandoor gingen met kledingstukken en geldbedragen.

De wetsdienaren ontvingen omstreeks 19.00u die dag een melding van diefstal bij een kledingzaak op een adres te Apoera. De politie deed de plek aan en trof bij aankomst de eigenares R.F. aan.

Zij verklaarde aan de politie dat zij eerder op die dag twee kleine jongens uit haar winkelzaak zag wegrennen en ging hen achterna. Op haar achtererf trof zij geld en kledingstukken aan, waardoor zij de politie inschakelde.

Bij een ingesteld onderzoek van de politieambtenaren werden de twee jongens aangetroffen en aangehouden. Vervolgens werden er nog twee andere jongens in de kraag gevat die ook betrokken waren bij het gepleegde strafbare feit.

Het viertal J.S. (13), A.V. (14), I.V. (10) en de 9-jarige D.V. werd hierna overgebracht naar het politiebureau, waarbij de ouders van de jeugdige verdachten met de winkelierster hebben afgesproken het geldbedrag binnen een termijn van twee maanden terug te betalen.

Na ernstige te zijn aangesproken door de politie zijn de vier jongens na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Waarom zijn ze aangehouden ? Deze jongens, zijn aan het oefenen
    voor later als ze volwassen zijn, zijn ze al 100% klaar voor het echte werk!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Jong geleerd oud gedaan. Komt nooit een einde aan foeffoefroe, misschien moet Abop hier aandacht aan besteden en zijn achterban oproepen om niet gaan stelen en roven. Zou Amoksi hoop werk schelen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES