maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFATU viert 18e verjaardag groots met XL editie in Theater Carré

FATU viert 18e verjaardag groots met XL editie in Theater Carré

-

Does Travel - naar Suriname

De langslopende comedyshow van Nederland viert zijn 18e verjaardag groots op 17 maart 2024 in Theater Carré in Amsterdam. De eerste namen van de line-up zijn bekend: Nabil, Rayen Panday en Roué Verveer. Deze wil je niet missen! FATU 18 jaar. Eindelijk volwassen!

Achttien jaar geleden begon FATU in de kruipruimte onder de flat Hofgeest en inmiddels is het als  vaste coproductie met het Bijlmer Parktheater de afgelopen jaren flink gegroeid. Met unieke shows in Rotterdam, Utrecht en dit jaar ook in Den Haag is het niet meer weg te denken uit comedyland met steevast uitverkochte shows. 

Elke editie weer wisten de FATU-fans de weg te vinden voor een zondagmiddag hilarische comedy die hen met een goed gevoel weer een nieuwe week instuurde. En daar staan we graag bij stil.

FATU XL – 17 maart 2024
Theater Carré viert met ons mee en opent zijn deuren voor een speciale FATU XL waar niemand minder dan o.a. Nabil, Rayen Panday en Roué Verveer op het podium zullen staan.

De presentatie van deze speciale XL editie is, zoals vanouds in handen van jullie host-with-the most MC Jeffrey ‘Spallie’ Spalburg met zijn partner-in-crime  DJ Phantom.

Over Jeffrey Spalburg
Deze theatraal-muzikale-standup-cabaretier draagt graag voor uit eigen werk. Soms dragen anderen ook voor uit zijn werk. Bijna altijd in het theater, sinds kort ook uit zijn eerste roman ‘Ik ben jullie meester’. Jeffrey behoort inmiddels tot de veteranen in de Nederlandse comedyscene. Zijn indrukwekkende carrière omvat vier soloshows waaronder BAAS die je kunt checken op Netflix, theater, TV, film, jazz en zelfs het schrijven en regisseren voor collega-artiesten. 

Over Bijlmer Parktheater
Het Bijlmer Parktheater is een grootstedelijk theater in Amsterdam Zuidoost. Een huis voor de podiumkunsten dat de meerstemmigheid en superdiversiteit van Nederland weerspiegelt. Het levendige, intiem en gastvrije theater heeft een unieke programmering met plaats voor verschillende identiteiten, tradities, culturen en cultuuruitingen waar mensen in al hun verscheidenheid betekenis vinden. Waar nieuwe makers zich ontplooien en waar publiek zich thuis voelt. Het Bijlmer Parktheater ontwikkelt en initieert zelf (co)producties en draagt daarmee actief bij aan het diversifiëren van het Nederlands podiumkunsten aanbod.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES