dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmzad Abdoel heeft geen spijt van uitspraak 'Er komt geen devaluatie'

Amzad Abdoel heeft geen spijt van uitspraak ‘Er komt geen devaluatie’

-

Does Travel - naar Suriname

NDP oud-parlementariër Amzad Abdoel wordt na acht jaar nog steeds geconfronteerd met zijn uitspraak “Er is geen reden tot paniek. Er komt geen devaluatie“, welke hij in april 2015 deed in een televisie-interview op Apintie TV in Suriname.

“Wat ze heel vaak naar me gooien is die uitspraak van me: ‘er komt geen devaluatie’,maar ik heb geen gewetenswroeging daarover”, zei de politicus die ook econoom is in het programma Bakana Tori.

Abdoel voerde aan dat hij op de dag van het desbetreffende interview de informatie ontvangen had van de minister van Financiën. Toen zwaaide Andy Rusland de scepter op Financiën. Abdoel, die voorzitter was van de vaste parlementaire commissie Financiën, stelt dat het zijn taak was om de informatie aan de media door te geven, zoals die aan hem was verstrekt. Hij schaamt zich ook niet ervoor, omdat hij niet heeft gelogen.(tekst loopt door onder filmpje)

“Het is precies de informatie die ik die dag van de minister heb gehad. En die devaluatie was nooit in april gekomen. Het was pas in augustus”, beweert de NDP’er.

Abdoel hekelt het feit dat kwaadwilligen de originele video van het interview hebben bewerkt en memes ervan hebben gemaakt. Hierdoor zijn zaken uit hun context gehaald. Hij meent dat indien de desbetreffende journalist nog in leven zou zijn, die dit ook zou hebben aangegeven.

Door de kiezer is de NDP’er echter zwaar voor deze uitspraken afgestraft. Zo is hij van zijn behaalde 2.425 stemmen in 2015 uiteindelijk in 2020 teruggevallen naar slechts 117 stemmen. Maar Abdoel stelt De Nationale Assemblee helemaal niet te missen nu.

Of hij in 2025 weer een gooi zal doen om in het parlement te komen, weet hij nog niet. Belangrijk voor hem is dat de NDP doorgaat met de vernieuwingen en verbeteringen binnen de partij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Omdat VHP die valuta wet getorpodeerd hft. Daarom schijt het volk nu.
    De leugens die VHP tegen hem hft vertelt heeft hun nu de das omgedaan.
    Je ziet hoe VHP bende de moslims haat. Nu vallen de stukjes puzzel op hun plaats.
    Vergeten dat ze de valutawet toch willen aannemen.


    Maak melding
  2. Waarom wordt er nog aandacht besteed aan dit leeghoofd?
    Eigenlijk geldt dat voor de gehele NDP die op sterven na dood is!
    Gelukkig want die criminelen zijn de vloek voor het land en de oorzaak van onder andere het ontbreken van elk moreel compas bij de meeste politici en vele anderen. Het wordt echt tijd dat Suriname volledig afstand neemt van al die criminelen. Ook de andere partijen zijn inmiddels zwaar besmet.
    Zelfs hier waren ze rond, zoals Debby die alles goed praat wat krom en ongewenst is.


    Maak melding
  3. Wie luistert er nog naar wat Abdoel.te vertellen heeft? Bouterse zou zeggen; Abdoel.is een gepasseerd station. Natuurlijk mist Abdoel de nationale assemblee niet, als ex-parlementarier geniet hij vanaf zijn aftreden als parlementarier levenslang van een riant pensioen. Alle andere Surinaamse ambtenaren moeten tot hun zestigste zwoegen om een chicken feed, niet waardevast pensioentje te krijgen. Amzaad zit daarom, in tegenstelling tot de meeste Surinamers nooit op zwart zaad, maar op rozen.


    Maak melding
  4. Hamkaas abdoel,

    Jij bent afgeserveerd het is voorbij.
    Dankzij jullie partij is het land financieel naar de verdoemenis geholpen. Leugens en nog eens Leugens. Een van jouw partij leden die droomde van een 2e Dubai.
    Maar zijn soortgenoten zie je niet in Dubai werken !!!! Hoe wil je van het land dan een 2e Dubai maken????


    gemodereerd
  5. je mist het DNA niet is zeer begrijpelijk. Je zit nu op een speedboot in de lucht en spuugt naar beneden. Hoe ijdel bent gij of….. Je vreet uit die pot en je spuugt erin welk soort moraliteit kent gij en daarom gado straf yu.
    2025 zou ik zeggen go kiebrie, yu klarie yu ventiel saka keba. Je baas zou inderdaad zeggen …..gepasseerd station in de politiek Abdoel-wa tang piehhhhhhhhhhh


    Maak melding
  6. @Debby: waarom ga je niet iets nuttigs doen, werken of een opleiding volgen??
    Met je reacties zaai je alleen maar haat, ook sla je de plank volledig mis omdat je niet weet waar je het over hebt. Daarnaast, het is eerder gezegd, je zou beter moeten leren lezen (leescursus volgen)
    Er staat in het artikel nergens dat Lamzaad verkeerd is ingelicht door de VHP. Alleen jij leest dat!
    FYI, het volk schijt omdat Lamzaad de grootste voorstander was van het verhogen van het leenplafond en weet je nog, deze Lamzaad had voedselpakketten naar zijn broer doorgespeeld om te verkopen.
    Trouwens, die valutawet is voor jou hogere wiskunde want, daar snap je helemaal niks van!


    Maak melding
  7. Ik weet niet wanneer deze mislukte zaad gevonden is, anders
    zou ik hem met zijn verjaardag een rok en bloesje geven!
    ”Rare idioot”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  8. Abdoel wil zijn rommel goed praten.
    Econoom van lik me vestje.
    En Debby wel met haar rommel haat zaaien tussen Hindi en moslims.
    A naai woko mi schat Debby.


    Maak melding
  9. @Debby: Heb jij inzage in de ledenlijst van de VHP en CBB om te weten hoeveel leden van welke geloofsgroep lid zijn? Ik wijs je alleen op de minister van Defensie!
    Amzad kan beter zijn eigen politieke partij gaan oprichten voor de verkiezingen van 2025 de ANM partij (A No Mi) econoom van lik mn vestje!


    Maak melding
  10. Debby ministers Nurmohamed en Matoera van vhp zijn moslim plus zoveel parlementsleden, waar heb jij het over, ga maar ergens anders haat zaaien, dit hebben we alsjeblieft in Sranang niet nodig.


    Maak melding
  11. Jullie paarse ratten hebben zeker ook geen spijt dat jullie het arme volk hebben beroofd.
    En beantwoord deze vraag een keer ( Pé a moni dé ).
    Zeker ook geen spijt van ??
    Dat a moni is verdwenen noh.


    Maak melding
  12. Spijt? Ne dat hebben we niet en dat kennen we niet. We hebben een tob prestatie geleverd en als we weer aan de macht zijn gaan we verder met wat we aan het doen zijn!


    Maak melding
  13. Amzad Bedoel en RobG geloven allang niet meer in sprookjes. Het zijn criminelen in de ruimste zin van het woord die het volk elke keer weer proberen te naaien.
    Waar is het gestolen geld van het volk van Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES