dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie‘Pres Juriaantje’ uit de gevangenis; biedt excuses aan voor oplichting

‘Pres Juriaantje’ uit de gevangenis; biedt excuses aan voor oplichting

-

Does Travel - naar Suriname

De 33-jarige comedian Cleon Juriaans meer bekend als ‘Pres Juriaantje’ is onlangs door het Openbaar Ministerie Suriname in vrijheid gesteld. Hij zat 4 maanden in de gevangenis voor oplichting en verduistering.

Juriaans was op dinsdag 6 juni door de politie van het bureau de Nieuwe Grond aangehouden en ingesloten ter zake oplichting en verduistering. Hij runde een shop genaamd Pres Luxuries, die online spullen uit het buitenland naar Suriname liet halen. Uit het onderzoek van de politie bleek dat hij drie maanden terug bijna 2.100 USD had aangenomen van een klant, om enkele goederen waaronder een televisie te laten halen.

De comedian liet een overmakingsbewijs aan de klant zien, waaruit zou moeten blijken dat hij het product al had betaald om te laten halen, maar gaf aan dat de bestelling vertraging had opgelopen. Volgens de factuur zouden de spullen binnen 3 weken geleverd worden, maar maanden later was er nog niets.

De klant werd steeds aan het lijntje gehouden en was het wachten op een gegeven moment zat. De gedupeerde stapte uiteindelijk naar de politie van De Nieuwe Grond. De sterke arm spoorde Juriaans vervolgens op en hield hem aan voor het vermeende feit. Gaande het onderzoek bleek dat hij nog meer klanten had opgelicht.

Juriaans heeft vrijdagavond in een bericht op zijn Facebookpagina zijn excuses aangeboden voor zijn daden. “Vanuit deze plek wil ik jullie, maar vooral de personen die ik heb benadeeld, uit de grond van mijn hart mijn excuses aanbieden.

Iedereen werkt hard voor zijn of haar geld. Hoewel niet de intentie, heb ik een aantal mensen hun vertrouwen beschaamd. Dit had nooit mogen gebeuren. Inmiddels heb ik met de meeste benadeelden contact gehad en ik zal iedereen tot de laatste cent terugbetalen.

Indien u als benadeelde nog geen telefoontje van mij heeft ontvangen kunt u mij dan aub een prive bericht sturen. Nogmaals mijn excuses, maar in het bijzonder de benadeelden. Eens, maar nooit weer!”

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Ze moeten een cursus bedenken, hoe je eerlijk moet zijn en vooral anderen niet bestelen!!
    Hopelijk heeft hij zijn lessen in 4 maanden goed opgeslagen in zijn hersenpan!


    Maak melding
  2. Enige wat ik zou willen is mn geld.
    Ik snap niet waarom men anderen zo gemakkelijk geloofd.
    Als ik zie dat je online iets kan bestellen mr je moet deel betalen en 2 weken wachten doe ik geen zaken met je. Je hebt geen geld, yu skeer


    Maak melding
  3. Goede morgen lezers; Juriaantje heeft zijn laatste test uitmuntend door staat en nu is hij goed voor ten minste een V P post in de regering. Maakt niet uit welke regering ze zijn allemaal het zelfde. Wij Surinamers zijn eenmaal zo. Waren we anders dan zouden we ook andere type regeringen hebben. Een regering wordt gevormd door mensen uit ons land / groep. Als wij niet veranderen gaan de genen in de regering niet veranderen omdat die uit onze gelederen moeten komen. Vriendelijke groet.


    Maak melding
  4. Meneer Juriaans, ga hulp zoeken.
    Je hebt echt een probleem. Elke keer negatief in het nieuws.
    Je hebt een vrouw en kind. Dit moet echt ophouden.
    Je belooft beterschap maar de praktijk blijkt anders.
    Ga naar een psycholoog, ga naar je voorganger.
    En ga werken! Van comedie kan je niet leven. Zeker niet in Su van nu.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES