Komediant Pres Juriaantje kocht vaccinatiekaart

19
Komediant Pres Juriaantje kocht valse vaccinatiekaart

De bekende Surinaamse komediant Pres Juriaantje, wiens echte naam Cleon Juriaans is, is één van de personen die een vaccinatiekaart heeft gekocht. Vernomen wordt dat hij 70 euro heeft betaald voor een kaart waarop staat dat hij volledig is gevaccineerd. Opmerkelijk is dat hij juist mensen opriep om zich te laten vaccineren.

De komediant was niet bereikbaar voor een reactie. Uit onderzoek zou blijken dat hij het geld aan een van de ronselaars heeft betaald om in aanmerking te komen voor een vaccinatiekaart, terwijl hij niet gevaccineerd was. Hij zou ook zijn geweest voor de vaccinatie, maar liet zich niet inspuiten.

In deze zaak zijn reeds vier verdachten aangehouden. Het gaat om de verpleegkundige Jean Pierre D. (28), broers Witish B. (26) en Wiradj B. (24) en Cadoni G. (33). Witesh B. en Wiradj B. ontvingen bedragen van 40 tot 50 euro per persoon. Zij ronselden mensen nabij het prikpunt te Sana Budaya en hielden de mensen die niet gevaccineerd wensen te worden voor dat zij tegen betaling van een bedrag in euro aan een vaccinatiebewijs konden komen.

Na betaling van het gevraagd bedrag werden deze mensen naar de drive-thru prikpunt te Sana Budaya begeleid. Aldaar doorliepen zij het intakegesprek normaal. Wanneer deze personen aan de beurt waren om geprikt te worden, werden ze opgevangen door de verpleegkundige Jean Pierre D.

Daarbij deed hij alsof hij de mensen het vaccin toediende, maar spoot de medicijn in de lucht of op de grond. Na de observatie te hebben ondergaan, verlieten deze cliënten de plek met het Covid-19 vaccinatiebewijs.

19 REACTIES

 1. Elke weerstand tegen een verplichte vaccinatie vind ik welkom.
  Op een gegeven moment zullen mensen illegale wegen bewandelen om het recht van integriteit van hun lichaam te bewaren. Want de overheden hebben zich geheel of deels ontpopt tot schenders van de menselijke waardigheid door mensen subtiel te dwingen de spuit te nemen.
  Dus ik begrijp deze man wel. Op deze manier wil hij zijn fysieke en mentale onafhankelijkheid en integriteit bewaren. Omdat het niet meer op een andere manier kan.


  Maak melding

 2. rbrowny , we zijn al failliet sinds juli 2020 eikel , de oorzaak van jou lovers partij de ndp , ga je tweede prikje halen en het beste is die chinese troep , te krijgen bij ocer , maar dat wist je toch al


  Maak melding

 3. we hebben nog nooit van deze kloot komediant gehoord , nou het beste is dat hij en die ronald contact gaat maken met covid en die zou zeggen , jongens laat jullie niet vaccineren , want ik lust jullie rauw , en degenen die niet gevaccineerd zijn smaken als het neusje van de zalm


  Maak melding

 4. We hebben wel van die comediant die het van taxi chauffeur tot vhp dna lid hft geschopt.
  Cedric de idioot. Ik hoop dat hij zn familie pakketten gft want ze gaan nog meer pinaren


  Maak melding

 5. Debieus, je smoel en je go zijn één. Dat een sergeant majoor een heel land en volk heeft verkracht met zijn drugsbende vanaf 1980 , doet jou niks hé. Je heb zeker meegeprofiteerd.


  Maak melding

 6. Op deze manier wil hij zijn fysieke en mentale onafhankelijkheid en integriteit bewaren.
  ======

  Hoe kan iemand zijn mentale integriteit bewaren als hij tegen betaling een vaccinatiebewijs heeft gekocht.
  Deze persoon is oneerlijk en daardoor heeft zijn mentale integriteit een knauw gekregen. Heeft zijn eigen mentale integriteit verkracht. Zo iemand is niet te vertrouwen.

  Gezeur dat mensen aan covid-19 virus doodgaan, maar ook gezeur om zich niet te laten vaccineren.


  Maak melding

 7. “Hoe kan iemand zijn mentale integriteit bewaren als hij tegen betaling een vaccinatiebewijs heeft gekocht.”

  Door zich niet te laten ‘verkrachten’ door de overheid.
  De overheden wereldwijd zijn een soort maffia geworden voor wat betreft het vaccineren van mensen.
  Tegen maffia moet je je beschermen. Ook op genoemde manier.


  Maak melding

 8. Met andere woorden.
  Je laatje niet vaccineren maar wil wel profiteren van alle geneugten die het vaccinatiebewijs met zich meebrengt. Dat is de grootste oplichterij die er bestaat. Ook denken deze figuren dat ze geen gevaar lopen als iedereen is gevaccineerd. Mooi niet, want iedereen zal vroeg of laat, net als de griep, corona krijgen. En denk niet dat als je mensen voor de gek hebt gehouden, jij ook de corona voor de gek zal houden. Die vaccinatie is om je te beschermen en niet anders.
  Weet jij wat ik denk:
  Zulke figuren horen niet thuis in een samenleving. Wel op een verlaten eiland waar ze niemand onder de schijn van “ik ben gevaccineerd” kunnen besmetten. Ik heb wel een plek voor zulke wandelende tijdbommen. Duivelseiland . Daar mag jij jouw eigen samenleving gaan opbouwen en niemand kan aan jouw mentale integriteit of hoe je dat noemen wilt, komen. Succes dus als je van corona bezoek krijgt. Ik hoop dat je hem overleeft.


  Maak melding

 9. @Ronald

  Op het moment dat iemand een vaccinatiebewijs koopt als bewijs dat hij/zij is gevaccineerd, heeft hij/zij de eigen mentale integriteit zelf verkracht.
  De Surinaamse overheid dwingt niemand om zich te laten vaccineren, maar adviseert dat wel te doen. Als men zich niet wil vaccineren is dat de eigen keuze maar ga dan geen vaccinatiebewijs kopen om aan te tonen wel gevaccineerd te zijn. Je houdt jezelf voor de gek en niet anderen.


  Maak melding

 10. Ik vraag me af hoeveel van die geschonken vaccins zo zijn vermorst het is diefstal oplichting heling en poging tot moord op zwakkeren door bewuste virus verspeiders met valse documenten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.