Zwaar bewapende eenheid doet inval bij woning Laan van Louisehof

13
Zwaar bewapende eenheid doet inval bij woning Laan van Louisehof

Een zwaar bewapende eenheid bestaande uit mannen in politie en militaire kleding heeft donderdagavond een inval gepleegd bij deze woning aan de Laan van Louisehof, een zijstraat van de Kwattaweg in Suriname.

Ooggetuigen hebben aan onze redactie gemeld dat er diverse onopvallende voertuigen ter plaatse waren, alsook gewapende en gemaskerde mannen.

Vernomen wordt dat het zou gaan om bijzondere opdracht tot aanhouding, na een tip. Daarbij werden het huis, erf en voertuigen doorzocht.

De Surinaamse krant de Ware Tijd meldt dat twee mannen geboeid zijn afgevoerd. Volgens Starnieuws zou de actie te maken hebben met de wapendiefstal bij ex-president Desi Bouterse thuis. Er zijn ter plaatse geen wapens aangetroffen.

13 REACTIES

 1. Dino was betrokken bij wapenhandel.

  Werden de wapens van het Surinaams Nationaal Leger door Bullshit Bouta verhandeld, speelde Bullshit Bouta leverancier van wapens ?

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 2. Het is maar de vraag of t.a.v. die wapendiefstal en de in scène gezette zelfmoord, de waarheid ooit boven tafel komt. Het is ook niet te verklaren waarom een ex-president die in het verleden ook een coup heeft gepleegd, een heel wapenarsenaal op na houdt.


  Maak melding

 3. En verder niets gevonden dus straks weer vrij.
  Waarom lees ik niet over verhoogde omzetbelasting. Gaat het volk ook betalen. Er zullen doden vallen. Hoop dat die jullie die mensen tot rust kunnen brengen. Su leeft op tijdbom


  Maak melding

 4. Walter heeft om een grote fout “zelfmoord” gepleegd.
  Er was niet ingebroken bij Bullshit Bouta. Deze topcrimineel was zwaar bewapend en zwaar beveiligd. De inbraak is in scene gezet.
  Er is duidelijk een link tussen de dood van Walter, de verdwenen wapens en de illegale wapenhandel !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. Wij moslims zijn al zo’n 1400 jaar een vloek voor de wereld. Hoeveel bloed wij niet vergoten hebben in 14 eeuwen. Nog steeds gaan wij door ermee. Ik schaam mij vaak voor mijn moslim broeders en zusters. Ze denken dat als ze een baard kweken en een burqa dragen, dat ze plotsklaps heilig zijn.
  Intussen eten ze thuis stiekem varkensvlees en drinken ze flink alcohol. En van de vrouwen kunnen ze geen nacht afblijven.


  Maak melding

 6. Ook politieman bij betrokken.
  Wie woont daar en hoe heet die popo.
  Kom maar op, met je mofokranti.

  Eindelijk wordt hij verhoord, zoals het hoort.

  Langzaam maar zeker!


  Maak melding

 7. X. Mohammad: we worden moe van je gelul. Het gaat altijd weer over hetzelfde. Ik denk dat je een goede beurt nodig hebt van een moslim man (of twee)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.