Scheldende NDP’er Melvin Bouva door politie uit DNA vergadering gezet

53
Scheldende NDP'er Melvin Bouva door politie uit DNA vergadering gezet
Bouva moet met de politie mee en de zaal verlaten.

Het NDP assembleelid Melvin Bouva heeft zich donderdagavond weer van zijn slechtste kant laten zien. Tijdens een betoog van minister Ramadhin van Volksgezondheid schreeuwde hij door de zaal en gebruikte het scheldwoord stront. Bouva werd door de politie eruit gezet op verzoek van DNA-voorzitter Bee.

Volgens voorzitter Bee gedroeg Bouva zich als een klein kind, door steeds door het betoog van de minister door de zaal te schreeuwen tijdens de Openbare vergadering van De Nationale Assembleé. Bee waarschuwde hem om dit achterwege te laten en op een respectvolle manier naar de minister te luisteren. Maar de NDP’er ging door met schreeuwen.

“Wanneer u niet in de vergadering bent hebben we rustige vergaderingen” zei Bee tegen een constant schreeuwende Bouva. “Ik verwacht dat u zich als volwassene gaat gedragen. Als u uw mond dichthoudt kunnen we rustig verder vergaderen”, vervolgde Bee en gaf de minister weer het woord.

Bouva bleef schreeuwen terwijl de minister sprak en gebruikte daarbij het scheldwoord stront. De maat was vol voor Bee, die de politie riep om Bouva eruit te zetten. “Dit gaan we niet accepteren. U moet de vergadering nu verlaten. Dat u als grote man hier het woord stront gebruikt: u gaat nu eruit!”, aldus de voorzitter.

53 REACTIES

 1. Gaat Bouva nu werr huilend naar zn internationsle organisatie rennen om n klacht in te dienen?
  Een aanfluiting voor n dna lid is hij. Omderontwikkelde figuur. Schande.


  Maak melding

 2. ha ha die zombie debby (robje g) , klopt die bouva deugt voor geen meter , want jij hebt pedofiele gedachten he robg , deze speknek bouva is zeker 1,8 meter lang en een meter in omvang , en als pedofiel hebt jij geen schijn van kans he robg , hij zal jou pakken robg en die zombie debby kijkt toe , kijk en zo wordt de ndp ook uit gedund


  Maak melding

 3. @debby. Die Ramadhin is ook gebakken lucht. Zn hele verhaal/antwoord had hij ook met 4 woorden kunnen samenvatten: WE GAAN ERNAAR KIJKEN. Zou geen wezenlijk verschil zijn wat inhoud betreft.


  Maak melding

 4. Bouva kreeg maar 100 stemmen bij de laatste verkiezingen, wijst dat zijn eigen achterban weinig vertrouwen in hem heeft, hij zit alleen daar omdat hij hoog op de lijst stond. Wat een joke.


  Maak melding

 5. bouva heeft zijn eigen executie nu in het DNA aangekondigd , ja zo gaat dat met corrupte ndp toppers , deze vetzak zal straks als zijn baasje bij het gerecht wederom veroordeeld wordt in het 8 december proces voor 20 jaar de hand aan zich zelf leggen , voorbeeld wb
  robg gaat hem beschermen want president Santokhi is de schuldige he robg
  next permasser of adhin of een van die ndp hoeren


  Maak melding

 6. Een strontvlieg is bij Bouva vergeleken een engel, en over stront gesproken, deze.Bouva was één van de initiatiefnemers om DiDiBri Bouta amnestie te verlenen. Als DiDiBri uiteindelijk opgesloten wordt, moeten ze al die stront initiatiefnemers ook opsluiten.


  Maak melding

 7. ha ha letterkundige browny , jij bedoelt toch de oppositie of weet je het verschil niet van oppositie en coalitie
  jou reactie is gelijk aan dat schelden van een van je afgoden bouva , ja ja browny het valt niet mee he dat binnenkort jou lovers partij de ndp van deze aardbodem is verdwenen , , en als jij een echte inheemse ??? bent ??? , , dan hebben de ndp jou gedrogeerd en verslaafd met die overheerlijke sopie he , als dat zo is ben jij een schande voor Suriname , dus volg mb


  Maak melding

 8. ha ha die browny , jij weet het verschil niet tussen coalitie en oppositie , maar ja klopt het dat jij een inheemse bent , nou dan moet je je schamen jij hebt jou volk ten schande gemaakt , je hebt je laten misleiden door de ndp met drugs en sopie , maar er is hoop voor jou , de ndp brokkelt af , nu bouva , straks je baasje bouta , dan volgt de rest parmessar , adhin en natuurlijk ook die vrouwelijke dna troela’s
  misschien mag je na de eeuwige jacht velden van je leiders , maar misschien ook niet


  Maak melding

 9. MB.is een laffe man. Toen Jogi andere voor aap uitmaakte, waarom heeft hij Jogy toen niet buiten gezet met de politie. Zijn laffe mensen, ze helpen mee hun eigen zwarte ras te pinaren. Dat hele zooitje van abop.ik snap ook niet dat mr. Belfort niet uit Abop stap. Met die rommels die Bordo over die man zei. Je loyaliteit houdt een keertje op voor Abop.


  Maak melding

 10. rbrowny , je zegt het goed dat jij onderontwikkeld bent , deze scheldende bouva heeft jou altijd verzorgd met drugs en sopie , je zegt dat je een inheemse bent , nou dan zal dat kloppen , maar jou inheemse soort genoten willen jou kelen , en je weet wat je te verwachten staat en er is geen plek voor jou op de eeuwige jachtvelden , hou je nog van bouva


  Maak melding

 11. bouva is maar een zwakbegaafde anaal geboren idioot uit de ocer beerput ze kunnen alleen respect voor gangsta opbrengen. Weer eens ndp klasse.


  Maak melding

 12. Wanneer gaan ze beginnen met het onderzoek naar de verdwenen gelden van de naschoolse opvang, waarbinnen boeva een discutabele rol speelde? Hij heeft geen manieren en beledigt dan leden en schreeuwt ongegeneerd doorgeven deze zaal. Het heeft te lang geduurd. Bovendien moeten de ndp fractie nu geen mooi weer komen spelen om zg op te komen voor, het door hen, verarmd surinaams volk. Laat boeva zijn 2e salaris inleveren, als hij het zo meent meteen hetmeest volk. Net als parmessar met zijn 3 salarissen. En aloemang en tsang. Dus zij zijn paarse stront. Vandaag is de grootste stront voor de rechter , paarse djamoe edes.


  Maak melding

 13. I. Diana
  30 juli 2021 At 05:04
  MB.is een laffe man. Toen Jogi andere voor aap uitmaakte, waarom heeft hij Jogy toen niet buiten gezet met de politie. Zijn laffe mensen, ze helpen mee hun eigen zwarte ras te pinaren. Dat hele zooitje van abop.ik snap ook niet dat mr. Belfort niet uit Abop stap. Met die rommels die Bordo over die man zei. Je loyaliteit houdt een keertje op voor Abop.

  Je moet wel de juiste feiten vermelden mw.Diana en niet deze verdraaien he. Jogi deed niets anders dan de woorden van ndper Afonsoewa herhalen. Die maakte haar ras uit voor keskeshies en Yapyappies. Deze woorden zijn door Jogi in zijn geheel overgenomen. Blijkbaar waren die woorden niet beledigend genoeg want Afonsoewa noch Jogi zijn toen door mw. Simons uit de zaal gezet.


  Maak melding

 14. Bouvaatje is nog slechts een spartelende dorpsidioot en randdebiel, die zich meer dan a-sociaal gedragen heeft met zijn naschoolse opvang. Bij de laatste verkiezingen is hij massaal uitgekotst met slechts een handjevol stemmen. En nu misdraagt deze volgevreten speknek zich als een paarse strontvlieg die dus duidelijk laat blijken, dat hij geen geluk had toen de hersenen en fatsoensnormen en waarden werden uitgedeeld.


  Maak melding

 15. Typerend gedrag van een ndp-er, als hij zijn zijn niet krijgt, gebruikt hij krachttermen. Mensen met een beperkte vocabulaire doen niet anders.


  Maak melding

 16. @I. Diana

  Toen Afonsoewa en Yogi elkaar voor keskessi en yapyappi uitmaakten, was niet Marinus Bee maar Jennifer Simons voorzitter van de DNA.
  Trouwens had Afonsoewa die woorden niet in de DNA gebruikt, maar tijdens een meeting van de NDP.
  Yogi had dat wel in de DNA gedaan en was daarvoor door Simons tot de orde geroepen.


  Maak melding

 17. Wat ie ja letie yere,
  Diana weer een ndpers die alles verdraaid,
  Boevarken is terecht uit de zaal gezet,
  Meneer BEE is een respectabel persoon?
  Liebi soema no fetie ok, geeft deze regering brunswijk santhoki de kans?
  Om het land vooruit te komen, we hebben alle steun nodig, van Hindoestaan Javaan creolen chinese gemeenschap, later ie kang geniet, leert vooruit denken, Guyana is onder ganger vooruit gekomen, ter zelfde tijd was bouta aan de macht, heeft Suriname 30 jaar achteruit gebracht, en nog probeert sommige agoe het goed te praten, bah?


  Maak melding

 18. Ah ja, een koekje van eigen deeg? Ze worden nu in hun eigen vet gebakken. Toen ze het de afgelopen 10 jaar voor het zeggen hadden, werd de oppositie ook monddood gemaakt en kon verder geen kant op. Er werd niet naar ze geluisterd, geen vragen beantwoord en zelf hun veroordeelde President kwam nagenoeg niet naar het parlement.
  Het is duidelijk dat de NDP zenuwachtig begint te worden, immers met alleen “Friends & Family” kan je geen verkiezingen winnen. En als het zo doorgaat blijft er van “Family” ook niet veel meer over.


  Maak melding

 19. Bouva stort alle gestolen geld terug in s’lands kas en begin een kamer te boeken voor Santa boma. Want je bent ook nog een crimineel en plastic gangster.


  Maak melding

 20. Zo herken je een paarse NDP-rioolrat…..laaggeschoold, crimineel, onbeschoft, a-sociaal, grote bek, beperkte verstandelijke vermogens, geen inhoud en gebrek aan fatsoensnormen en waarden.


  Maak melding

 21. t Is geen nieuws onder de zon , dat niets, dat zich iets vindt ,uit de goot gehaald kan worden , maar de goot niet uit niets gehaald kan worden ?


  Maak melding

 22. Ik kan mij zeker verplaatsen in de boosheid van Melvin Bouva als je te maken heb met een sukkel van een minister en parlementsleden van een liegende regering.Het wereldrecord liegen is in handen van deze regering en de parlementsleden die de regering steunen. De leugen regeert. Bouva vertolkt ook de woede van de familieleden wiens dierbaren zijn overleden aan covid-19 door het foute beleid van de regering Santokhi en minister Ramadhin.

  De dood van veel mensen had men kunnen voorkomen. De vorige regering had veel geïnvesteerd in de gezondheidszorg en in de bestrijding van de Corona pandemie. Maar alles wat de klok slaat ‘ het is de schuld van de vorige regering ‘ terwijl deze regering IMF beleid is aan het uitvoeren om in aanmerking te komen te komen voor een IMF lening van 1,5 miljard Euro.

  De grote massa in Suriname is er niet van op de hoogte dat de regering Santokhi er een complete puinhoop van heeft gemaakt. Er zijn in Suriname relatief gezien, per 100.000 inwoners, 4 keer zoveel r doden gevallen dan in de buurlanden Guyana en Frans Guyana. Suriname valt hiermee in de top van de wereld aan corona doden als men kijkt naar de omvang van de bevolking


  Maak melding

 23. @RobG

  Men roept ook in alle landen dat het aantal doden lager zou liggen (en zelfs helemaal geen doden te betreuren zouden zijn) als de landen een zeer puike covid-19 beleid was gevoerd.

  De covid-19 pandemie heeft de wereld overvallen zoals elke pandemie dat in het verleden ook had gedaan.
  Het is makkelijk om langs de zijlijn kritiek te leveren. Zou jij het als LEIDER van een land het beter hebben gedaan? Als LIJDER zegevier je!


  Maak melding

 24. =Bova is bang dat men erachter gaat komen hoeveel geld hij achterover heeft gedrukt tijdens de naschoolse opvang, dus hij moet onrust zaaien en een ieder op andere gedachten brengen.

  Ik vind het IMF plan heel goed, dit omdat mensen moeten gaan leren dat NIETS gratis is. Ook moeten mensen zich aan wetten en regels gaan houden, anders wordt het een grote puinhoop in dat land net als Venezuela.

  Over liegen gesproken:::::::ik zou bouterse en boefdraad eens gaan vragen…zie vandaag wat met het land is gebeurd. boefdraad heeft niets gedaan en kan geen ballen tonenen om naar de rechtbank te gaan.

  Ooit zei iemand==Mensen die niet toegeven dat er fouten zijn gemaakt zijn gedoemd om te mislukken


  Maak melding

 25. RobG
  U zwetst net als Bouva. Het volk heeft al afgerekend met Bouva die mee liftte met Bouterse/ Simons en Missiekaba. Hij ziet zijn val aan komen en wordt neurotisch.

  U cijfers zijn onzin door te roepen dat er relatief 4 maal meer doden zijn in Suriname dan in Guyana

  even de cijfers:
  Suriname 25.000 gevallen 643 doden ofwel 107/ 100.000
  Guyana 22.500 gevallen 535 doden ofwel 69/100.000 en geen 27 zoals uw met kreten suggereert.
  Als referentie NL
  Nederland 1.860.000 gevallen en 17.815 doden ofwel 104/100.000
  Halen we de VS er bij dan praatje over 182 doden per 100.000

  RobG van een wetenschapper mag je betere data verwachten.

  Beter gezegd Suriname doet het niet zo slecht en zeker niet als je de stedelijke concentraties in ogenschouw neemt en het geven dat Suriname een veel opener economie is dan Guyana.

  Dat u alleen maar loze dingen roept ofwel ziekelijk manipuleert is uw IMF verhaal een lening van Euro 1.500.000.000 ofwel $ 1.800.000.000 terwijl er sprake is van een IMF programma van $ 690.000.000 over 3 jaar.

  Beste RobG u kraamt onzin uit en dat is niet verwonderlijk want u vindt iemans als Abdoel ook een echte econoom.
  Het wordt zuur nu er resultaten aan komen en uw grote voorman in alle opzichten in het nauw gedreven wordt.


  Maak melding

 26. RobGay…..nu hang je aangeslagen, uitgeteld en op zwabberende paarse poten in de hoek van je Bijlmer kelderbox, na een serie linkse directe stoten, van Jojo, op je opgeblazen kaak.


  Maak melding

 27. Karsien olie
  30 juli 2021 At 15:02
  Hé Poepe Jantje,

  Ga je iemand hacken vandaag?

  Is dit bericht voor mij bedoeld ? Toevallig omdat ik niet in die Hindoe hetze over moslims geloof ?


  Maak melding

 28. Beste RobG,

  Positieve adviezen, kunnen ons helpen, maar u hebt zoveel zorgen dat u erg veel negatieve adviezen hebt.

  U, hebt niet zo’n hoge pet op van uzelf en bent een kei in het opnoemen van uwe negatieve kanten. U, zou graag willen dat dit u niet meer in de weg staat, maar u kan geen voorstelling maken van een positiever zelfbeeld.

  U, bent meegesleurd in de negatieve gedachten van anderen. Hebt u zich afgevraagd waar het vandaan komt en hoe u erin bent beland?
  U, vindt het ook belangrijk: “hoe kom ik er weer uit”?

  U, hebt erg veel negatieve gedachten, waardoor het onmogelijk voor u is om mogelijkheden te zien.
  U, denkt juist aan alles wat verkeerd kan gaan.

  U, blijft concentreren op negatieve gedachten en gevoelens, hierdoor filtert u automatisch uw ervaringen door deze negatieve bril.

  En dan komt het: dat voor u positieve gebeurtenissen niet zichbaar zijn.
  Volgens uw schrijven, maakt u ze zelf negatief.


  Maak melding

 29. Lieve mensen, robg is de lee mofo majoro van WTK. Hij heeft toch beweerd, dat hij hulpgoederen naar Suriname heeft gebracht. Maar GEEN BEWIJS. Dus dat er nog gereageerd wordt op de grootste paarse djaffer op wtk is alleen van amusementswaarde. Want net5 als boeva heeftie hij geen inhoud. Iedere keer vol op de kin van iedereen. Ko. bam.skratie .


  Maak melding

 30. @jojo, u plast voor de zoveelste weer naast pot. U bent hardleers en moet beter gaan leren richten. U maakt gebruik van zeer eenvoudige of primitieve berekeningen. Ik pas berekeningen van een veel hoger niveau toe.

  Ik maak gebruik van statistische gegevens. Die pas ik toe bij het berekenen van indexcijfers. Ik ga uit van het basisjaar 2020. Vervolgens bereken ik het cijfer tot eind juli 2021, het verslag jaar. Daarna bereken ik per land het gemiddelde van 2020 en 2021. Vervolgens ga ik de uitkomsten per land met elkaar vergelijken.

  Jojo ik gebruik een methode die ik op de universiteit heb geleerd. Om eerlijk te zijn, ik verzorg bijna dagelijks lessen op dit gebied. Nu geniet ik even van een heerlijke vakantie.Het moet voor duidelijk zijn dat er aardig wat wiskunde bij komt kijken. Het is een ingewikkelde methode die alleen toegankelijk is voor kenners. Een van die kenners ben ik, een sympathisant van de NDP.

  Ik hoop dat er vervroegde verkiezingen in Suriname worden gehouden. De NDP zal VHP, Abop, PL, NPS dubbel verslaan. Dan ga ik naar Suriname om mij ten dienste te stellen van de regering met een NDP signatuur. Het moet anders gaan met het land. De chaos die Santokhi heeft veroorzaakt is compleet.


  Maak melding

 31. Karsien olie
  30 juli 2021 At 16:05
  Dus Poepe Jantje keurt zijn eigen achterlijke hack activiteiten niet af! Het is dat u het weet.

  Waar heb jij het over man? Zoveelste geestelijk gestoorde zonder inhoud. Doet het pijn dat ik jou keihard ontmaskerd heb als iemand met verschillende aliassen hier? Ik had het meteen door aan de dialogen die je met jezelf hield.


  Maak melding

 32. @RobG,

  Die wiskundige methode van jou heeft ertoe geleid dat de NDP het land failliet heeft gemaakt. Ik zou maar ophouden les te geven in die methode als ik jou was. Vooropgesteld dat je inderdaad les geeft.
  Kapoe!


  Maak melding

 33. Poepe Jantje,

  Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gaste.
  Als je ballen hebt, kom dan met je moslimnaam ipv een naam als Poepe Jantje, Boesskowtoe of Paul.


  Maak melding

 34. Als lee mofo majoro naar Suriname komt om zijn krachten te geven aangezien een paarse regering, is dit al een sprookje. Dus nieuwe titel erbij: sprookjesverteller in ocer. Naast pseudo econoom, doomdenker, lee mofo majoro, djaffer.
  We zullen op zanderij staande als ontvangstcomitee en zingen: wat heb je voorkeur ons meegebracht, makok makok makoketje. Wat heb je voor ons meegebracht, makoketje. Joe lee mofo majoro.


  Maak melding

 35. Beste RobG
  Ga u college geld terug vragen.

  U hanteert de methode dikke duim. er zijn qua Covid cijfers geen methode zoals u ze benoemt.

  Aantal doden gedeeld door de bevolking en het cijfer is daar.
  Google covid cijfers en u krijgt het aantal besmettingen en het aantal doden te zien. u zoekt het aantal inwoners en bij en klaar is kees. Daar veranderd geen universiteit iets aan.

  Het IMF cijfer staat in nog geen enkele rapportage etc. U euro 1.5 miljard komt uit uw grote duim bron.


  Maak melding

 36. Weet je wat mij opvalt. Al die NDP-ers die tijdens Bouterse zwegen als het graf, praten nu als brugman en hebben ineens heel veel wijsheid in pacht. Als zij toen deze gaven hadden gebruikt, zou Suriname er heel anders hebben uitgezien.
  Ik wil Bouma wel waarschuwen:
  Bouva als je een grote bek opentrekt dan loop je het risico slapende honden wakker te maken. En deze slapende honden zullen gaan graven in jouw naschoolse opvang verleden. Ik heb het controlerapport gelezen. kennelijk zijn de details nog geheim en die zullen bij de rechter zeker een belangrijke rol spelen.
  Jouw naam wordt in ieder geval vermeld in het rapport.


  Maak melding

 37. @jojo, mijn collegegeld is een nuttige investering voor mij geweest. Ik heb een goed leven hiervan overgehouden. Ik mag zeker niet klagen. U moet uw informatie die u van het internet haalt maar doorspelen naar de regering Santokhi. Ze zijn niet in staat om wetenschappelijk verkregen data aan te leveren t.b.v. belanghebbenden. Op het internet staat heel vaak aangegeven ‘ data uit Suriname ‘ niet beschikbaar.

  Het lijkt me eerder verstandig dat veel vermeende deskundigen van uw favoriete regering in Suriname (VHP, Abop, NPS,PL) hun kwalificatie op een weegschaal plaatsen. Uw rancuneuze minister van Volksgezondheid blundert van alle kanten. Het aantal doden is schrikbarend. Kijkt u maar naar de wereld ” graphics “.Suriname maakt een beangstigende indruk. Nederland stuurt halsoverkop deskundig personeel en vaccins naar Suriname , Amerikanen leveren met spoed een veldhospitaal aan het land. De druk op Santokhi werd groot. Hij moest ingrijpen. De minister van Volksgezondheid wordt
  ontheven van de covidbestrijding vanwege vernietigende kritieken van Surinaamse en buitenlandse deskundigen.

  Uw president bekommerd zich niet om de corona pandemie in Suriname. In zijn hoofd draait alles om paisa,paisa,paisa. Hij is dringend op zoek naar 1,5 mld Euro. U bent hiervan niet op de hoogte.Uw informatiebronnen zijn schaars.


  Maak melding

 38. “RobG.
  Je moet echt niet zomaar dingen roepen die je niet kan bewijzen. Je beweringen raken kant nog wal. Ik lees uit je opmerkingen dat je zeer waarschijnlijk een Bouta aanhanger bent, prima wat mij betreft, maar geef een ander de kans om recht te breien wat Bouta in zijn regeer periode verkeerd gedaan heeft. We zijn een democratisch land, en iedere regering voert een ander beleid, gun deze regering de kans zich te bewijzen. Het is Bouta allemaal boven zijn hoofd gegroeid, hij heeft flink wat steken laten vallen, ☝daarom heeft de bevolking democratisch voor een ander wind gekozen. Geef deze regering nu de kans, hun eigen beleid te kiezen.☝Alle wijzen wonen in Nederland, niemand is teruggegaan met al zijn wijsheid om Bouta te helpen orde in de chaos te scheppen😏. Roepen en elkaar beledigen is alleen maar voor jullie eigen ego, en heeft niks met de liefde voor het land te maken, anders zaten jullie in Su, en niet in de veilige NL.


  Maak melding

 39. Wie kan mij vertellen wat de werkelijke naam van RobG is?
  Ik ben zelf bedrijfskundige maar heb nooit van een RobG in Groningen gehoord.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.