Groot onderzoek gestart naar verkoop vaccinatiekaarten; reeds 3 aanhoudingen

28

De politie in Suriname is een groot onderzoek gestart naar mensen die over een vaccinatiekaart beschikken, maar nimmer zijn gevaccineerd. Daarbij zijn een verpleegkundige en twee andere mannen aangehouden en in verzekering gesteld voor valsheid in geschrifte.
 
De verdachten ontvingen 40 euro per kaart waarbij zij het geld onderling verdeelden. De verpleegkundige was ingezet bij verschillende prikpunten in Paramaribo om personen te vaccineren.

De rol van de verpleegkundige was om te doen alsof hij de mensen vaccineerde op de prikpunten. Hij liet de mensen de volledige procedure volgen en stond aan het eind de vaccinatiekaart af.

Hoe groot de groep is, is nog onbekend. Het waren de twee andere mannen die de mensen ronselden voor de vaccinatiekaart en verwezen naar de werkplaats van de verpleegkundige. Er zullen mogelijk nog andere aanhoudingen volgen.
 

28 REACTIES

 1. Pas ook gebeurd in Ned Ménsen die deden alsof ze gevaccineerd wáren en een geel boekje kochten en probeerden dan een stempel te krijgen alsof ze waren ingeënt Levensgevaarlijk


  Maak melding

 2. Dus er zijn mensen die €40 betalen voor een vaccinatiekaart, terwijl ze weten dat het nep is en het algemeen bekend is dat je zo’n vaccinatiekaart gratis krijgt als je je laat vaccineren? Waarom/waarvoor heeft men in Suriname een vaccinatiekaart nodig? Ik heb, zover ik weet, nog nooit gehoord dat men ergens in Suriname het hebben van een vaccinatiekaart verplicht gesteld heeft. Waar in Suriname worden mensen niet toegelaten of ontslagen, als ze geen vaccinatiekaart kunnen overleggen?


  Maak melding

 3. Betalen voor iets dat gratis je gratis krijgt is een beetje dom. Dan hadden ze net zoe goed een vaccin kunnen nemen. Nu is het fraude. Veel erger dan die 40 Euro’s.


  Maak melding

 4. @ Henkes

  Veel werkgevers beginnen steeds meer de voorkeur te geven aan gevaccineerde (nieuwe) werknemers. Ze dwingen welliswaar niet, maar je weet dat ze wel een manier gaan vinden om alleen gevaccineerden in dienst te nemen of te houden.
  Groepsdruk zal ook een rol spelen binnen de organisaties.

  Angst en onzekerheid regeert en dat maakt dat mensen steeds agressiever voorstander èn tegenstander zullen zijn. De nieuwe protesten in Europa tegen vaccins zijn daar een voorbeeld van.


  Maak melding

 5. Tja het kon niet uitblijven. Spelen met de gezondheid van anderen.
  Tegen de vaccinatie, maar wel met een bewijs wapperen.
  40 euro betalen en nog klagen dat ze pinaren.
  De verpleegkundige komt niet meer aan de bak, ze zit erin.
  Vraag niet wie ze is, stukje zaagsel QQQQQ


  Maak melding

 6. Deze mensen verdienen zware straffen wegens het in gevaar brengen van de volksgezondheid. En zeker de verpleegkundige moet zwaar gestraft worden en teven een beroepsverbod krijgen om ooit nog in de gezondheidszorg of bij de overheid te werken.
  SCHANDALIG DIT SOORT DOMME GESTOORDE PARACITEN.


  Maak melding

 7. Zeker weer een ndp crimineel die snel geld wil maken. Een paar weken geleden gebeurde ook zoiets met verkoop van toestemmingsbewijzen voor Nederlandse toeristen, toen werd er 400 euro per visum gevraagd. Suriname is een bananen republiek/failed state met nep besturen.


  Maak melding

 8. Die kali ziet ze vliegen. Is een Ndper?? Corruptie komt van Vhp. Paar weken terug vr €400. Ook Ndper?? Je bent gestoord. 40 is laag bedrag


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Groot onderzoek gestart naar verkoop vaccinatiekaarten; reeds 3 aanhoudingen w.o. een NEP VERPLEEGKUNDIGE.

  De politie in Suriname is een groot onderzoek gestart naar mensen die over een vaccinatiekaart beschikken, maar nimmer zijn gevaccineerd.

  Maar hoe GROOT is het onderzoek van de politie?

  Er is een voorbeeld te zien hoe GROOT het onderzoek in deze zal zijn.
  Zie (waterkantnet) reclame advertentie: Dental Clinics – Diemen
  Mooi voorbeeld hoe (GROOT) het onderzoek van de politie zal zijn.

  Wie niet (gevaccineerd) wil worden tegen het Coronavirus bekijkt het maar.
  Maar probeer geen andere personen te besmetten.

  Ook de GELOVIGEN met hun BIJBEL in de HAND, zullen vervolgens gevaccineerd worden in het hiernamaals.

  Bron: (ad.nl) 25-7-2021
  Gelovige man (34) die zich verzette tegen vaccin verliest strijd tegen corona:
  ‘Dit is hartverscheurend’

  Stephen Harmon (34) heeft ongeveer een maand gestreden tegen het virus.
  Afgelopen woensdag bezweek hij in een ziekenhuis nabij Los Angeles waar hij werd behandeld voor een longontsteking die hij had opgelopen door Covid-19.

  Harmon was niet ingeënt.
  Op sociale media kantte de dertiger zich in de maanden voor zijn dood ook openlijk tegen de coronavaccins.
  Hij zei meer vertrouwen te hebben in de bijbel dan in Anthony Fauci, de Amerikaanse topviroloog en corona-adviseur van president Joe Biden.
  Harmon was naar eigen zeggen geen ‘antivaxer’. Wel was hij ‘pro informatie’.

  Hospitalisatie
  Begin juni schreef de man aan zijn zevenduizend volgers op Twitter: ‘Got 99 problems but a vax ain’t one.’ (‘Ik heb 99 problemen, maar het vaccin is er daar niet een van’, nvdr.), een verwijzing naar een lied van rapper Jay-Z.

  Een maand na dit bericht, op 30 juni, werd Harmon opgenomen in het ziekenhuis.
  Ook vanuit zijn ziekenhuisbed bleef de Amerikaan de coronavaccins online afwijzen.
  Harmon, een aanhanger van de extreem strikte evangelische kerk Hillsong Church, zei dat zijn geloof hem wel zou beschermen.

  Beademing:
  Afgelopen woensdag deelde de man op Twitter dat hij had ingestemd met een intubatie.
  ‘Bid alstublieft, ze willen me intuberen en aan de beademing leggen.
  Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden’, tweette Harmon.
  Het zou zijn laatste bericht worden.

  De stichter van de Hillsong Church, Brian Houston, bevestigde Harmons overlijden afgelopen donderdag.
  Hij noemde het verlies ‘hartverscheurend’. Volgens Houston adviseert de kerk haar leden om de richtlijnen van hun arts te volgen.
  Over wel of niet vaccineren, stelde de kerkleider dat dit een persoonlijke keuze is.

  Tot slot:
  Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden.
  Aldus Stephen Harmon (34)


  Maak melding

 10. kali madjoe 25 juli 2021 At 22:21
  Zeker weer een ndp crimineel die snel geld wil maken.
  —————————————————————————————
  Volgens informatie was het iemand van de VHP.


  Maak melding

 11. De werkgevers gaan straks goud betalen voor de niet-gevaccineerden, want de gevaccineerden gaan zich bij bosjes ziek melden. Want de vaccins deugen gewoonweg niet en velen gaan straks hun beslissing om een prik te nemen de slechtste beslissing van hun leven noemen. Maar berouw komt altijd na de zonde.


  Maak melding

 12. ja natuurlijk is die nep verpleegkundige een ndp-er , , debby je weet toch die club van je verwekker robg , deze klojo’s zijn zogenaamd naar cuba geweest en kregen via de cubaanse ambassade een stempel met goed gekeurd als dief , voor de ndp , , deze gasten moeten ze berechten met voorbedachterade voor moord , levenslang toch


  Maak melding

 13. Met hun €40 kopen deze mensen straks hun dood.Want deze mensen zijn niet gevaccineerd .Als ze besmet raakt met Covid ,is de kans groot dat in ziekenhuis belanden met als gevolgt.Na ding keuze!!!


  Maak melding

 14. Het punt is dit: mensen accepteren het regeringsverhaal over COVID niet. Sinds wanneer moeten mensen worden gedwongen om iets te krijgen dat goed voor hen is? Mensen worden wakker met het feit dat er inderdaad een virus is, maar maskers en vaccins doen niets om het te stoppen. Er zijn altijd virussen geweest. Plots is de griep uit de statistieken verdwenen, maar kijk eens naar voorgaande jaren – waren er toen minder doden? De hele zaak is een politiek schandaal.


  Maak melding

 15. gerard ben jij opgestaan uit de doden , nou knap hoor maar covid zal jou heel aardig vinden en zal snel een date met je aan gaan en dat ja daarna weer snel onder de zoden ligt , en je zal dan nooit meer opstaan


  Maak melding

 16. @FRANCO11

  Welke informatie heb je gekregen waaruit blijkt dat de VHP hier achter zit?
  Maak die bron bekend. Of is die bron van horen zeggen?

  Het is beneden peil om te roepen het komt van de VHP of het komt van de NDP.


  Maak melding

 17. Mensen snappen nog steeds niet dat mensen geen troep in hun lichaam willen dus als jullie kiezen om de troep in jullie lichaam willen laat degene die een kaart kopen om te reizen wanneer de gevaccineerden binnenkort blauw worden kunnen ze weer reageren dan beseffen jullie dat t te laat is


  Maak melding

 18. Wat een gelul allemaal. Met wie zijn gezondheid speel je dan? Of vertrouwen ze de vaccinaties niet? Het bent toch alleen een gevaar voor jezelf. Immers besmet je gevaccineerde mensen toch niet. Kijk naar de Coronakaart van Nederland op dit moment. Donkerrood maar stopt precies bij alle grenzen. Wie nemen ze in de maling!!


  Maak melding

 19. Robg de gladharige die veilig overzees woont, samen met Gargamel probeert het huidige regering omver te werpen geloven niet in het sprookje Covid, maar enten zichzelf wel met het chinese vaccin.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.