woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInverzekeringstelling comedian 'Pres Juriaantje' verlengd met 30 dagen

Inverzekeringstelling comedian ‘Pres Juriaantje’ verlengd met 30 dagen

-

Does Travel - naar Suriname

De inverzekeringstelling van de 33-jarige comedian Cleon J. is door de rechter-commissaris verlengd met 30 dagen. Zijn aanhouding is rechtmatig getoetst.

De verdachte beter bekend als ‘Pres Juriaantje’ is op dinsdag 6 juni door de politie van het bureau de Nieuwe Grond aangehouden en ingesloten ter zake oplichting en verduistering.

Cleon runt een shop genaamd Pres Luxuries, die online spullen uit het buitenland naar Suriname laat halen. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat hij drie maanden terug bijna 2.100 USD heeft aangenomen van een klant, om enkele goederen waaronder een televisie te laten halen.

Vernomen wordt dat hij een overmakingsbewijs aan de klant liet zien, waaruit zou moeten blijken dat hij het product al had betaald om te laten halen, maar gaf aan dat de bestelling vertraging had opgelopen. Volgens de factuur zouden de spullen binnen 3 weken geleverd worden, maar maanden later was er nog niets.

De klant werd steeds aan het lijntje gehouden en was het wachten op een gegeven moment zat. De gedupeerde stapte uiteindelijk naar de politie van De Nieuwe Grond. De sterke arm heeft J. daarna opgespoord en aangehouden voor het vermeende feit.

De aangeefster overhandigde het betalingsbewijs aan de politie, waarna een onderzoek werd gestart. Gedurende het onderzoek bleek dat J. nimmer de bestelling heeft doorgeplaatst. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Deze man is een grote schande voor Suriname en voor hen die op hem lijken. Stomme aap, oplichter. 10 jaar eenzame opsluiting.


    gemodereerd
  2. Het is toch vreselijk zielig dat steeds meer Surinamers hun naam en eer te grabbel gooien voor een paar stuivers. Suriname is hard op weg om Nigeria van hun eerste plaats te stoten als land van oplichters. A kondre porie foe troe…


    gemodereerd
  3. Er is maar één Surinaamse president met 10 schone vingers (zegt men) Zelfs een nep Surinaamse president kan het niet laten echt te stelen van het volk.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES