donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTieners aangehouden voor stelen telefoons uit tassen bij zwembad Parima

Tieners aangehouden voor stelen telefoons uit tassen bij zwembad Parima

-

Does Travel - naar Suriname

De jeugdige verdachten D.R. (15) en E.R. (18) zijn op zondag 8 oktober door de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden, waarna zij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Suriname in verzekering zijn gesteld.

Op woensdag 27 september deden de ouders van enkele jongeren die zwemtrainingen bij zwembad Parima volgen, aangifte bij de politie van ressort Centrum ter zake gekwalificeerde diefstal van een aantal mobiele telefoons uit diverse tassen.

Na onderzoek werden op aanwijzing de verdachten E.R. en D.R. in beeld gebracht en aangehouden. Ook is gebleken dat er meerdere benadeelden zijn die nog geen aangifte hebben gedaan van deze telefoondiefstallen.

Eventuele benadeelden van deze verdachten worden opgeroepen om in contact te treden met de Recherche van Paramaribo. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. @ 49fox’
    Nee, die mensen zijn meester in het stelen met de telefoon en pen. Moet je toch weten, met al die fake call centers daar, die westerlingen van hun hard verdiende spaargeld willen afhelpen via ID fraude. Ieder zijn ding. Grappig dat in Nederland dit soort opmerkingen zijn gereserveerd voor de “licht getinten”, die uit Finland komen. Hier denken de licht getinten dat ze beter zijn dan de kroesharigen. We zijn gedoemd als mensheid, Enjoy your time while you can.


    Maak melding
  2. Color mentaliteit, willen nooit hard werken om iets voor zichzelf te kopen, daarom roven en stelen ze. Zie voorbeeld van hun leiders en willen hun na-apen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES