woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrand in huis nadat vrouw brood gaat beleggen en strijkijzer aan laat

Brand in huis nadat vrouw brood gaat beleggen en strijkijzer aan laat

-

Does Travel - naar Suriname

De brandweer in Suriname heeft gisterochtend vroeg bluswerkzaamheden moeten verrichten, bij brand in een woning in een zijstraat van Leiding 10a. De binnenkant van de woning en inboedel zijn door de brand verwoest, meldt de Surinaamse politie.

Volgens de bewoonster was ze rond 06.30u aan het strijken. Ze liet daarbij het strijkijzer in een kamer op de vloer onder stroom, om brood te beleggen.

Terwijl ze bezig was zei haar 8-jarige dochter plotseling dat de kamer in brand stond. De politie van het politiebureau Leiding 9A kreeg de brandmelding binnen van het Command Center (CC) en schakelde de Surinaamse brandweer in.

De brandweer heeft bluswerkzaamheden kunnen verrichten waarbij de brand binnenshuis beperkt bleef. De woning is tegen brand verzekerd.

De politie adviseert om geen apparatuur onder stroom te laten als u van plan bent uw woning te verlaten. Vaak wordt het strijkijzer onder stroom vergeten. Gaat u zich eerst vergewissen voordat u vertrekt. Apparaten zoals ventilatoren, opladers, vape machines niet nodeloos onder stroom laten, al bent u thuis. Voorkomen is beter dan genezen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Op de grond strijken?? Heb je kind van 8 jr in huis.
    Ik dacht al, strijkplank hft ijzerlegger.
    Men moet ook leren van te voren te strijken. Niet effe snel voordat je uit huis gaat.


    Maak melding
  2. Debby,
    dat er steeds zoveel muskieten en vliegen op je “apparaat” zitten zoals je zelf zegt, komt door die verschrikkelijk onaangename geur van je “apparaat”…😂😂😂😂😂😂😂😂😂………


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES