donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale rover rukt halsketting van vrouw in auto weg bij Red Apple

Brutale rover rukt halsketting van vrouw in auto weg bij Red Apple

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een brutale rover heeft vrijdagmiddag op klaarlichte dag een 48-jarige vrouw in haar auto voor Red Apple aan de Indira Gandhiweg in Suriname beroofd van haar halsketting.

Volgens het slachtoffer was ze samen met haar 27-jarige dochter inkopen gaan doen. Ze had haar voertuig op het terrein van Red Apple geparkeerd. Nadat ze hun inkopen hadden gedaan liepen ze terug naar hun auto. De vrouw maakte het portier open en nam plaats in haar auto.

Toen ze het portier dichttrok rende de verdachte gekleed in een witte trui naar de auto toe. Hij hield de autodeur vast en rukte de halsketting van de vrouw weg. Daarna rende hij de straat op waar een bromfietser op hem wachtte. De rover sprong op de brommer. Vervolgens reden ze richting Vierkinderenweg.

Volgens de aangeefster hadden beide mannen valhelmen op waardoor hun gezichten niet te zien waren. De bromfietser stond gereed op het bromfietspad.

“Ik schrok hevig van de aanval. Je zou nooit denken dat ze rovers waren, want ze waren heel netjes gekleed. Vanwege het trekken aan de ketting, heb ik een snee aan mijn nek opgelopen”, aldus het slachtoffer. De buit betreft een halsketting met een hanger.

De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Veiligheid is behoorlijk zoek in Su. Elke dag lees je over inbraken, rovers, oudere personen aftroggelen en liefst op klaar lichte dag. De etniciteit is niet relevant, fufurmang is en blijft een crimineel. Daarom zou ik het juichen dat heel Su voorzien is van camera en cameratoezicht. Een hele straat inzoomen. Dome camera??zoals in China. Uiteraard is je privacy niet gegarandeerd.


    Maak melding
  2. Nee hoor dom houtskool, met camera’s los je geen problemen op en kom je aan mensen hun privacy.. laat die poppenkast in het parlement met een wetswijziging komen voor strafmaten. Maar dat gaan die duivels niet doen want ze genieten van de chaos en ellende die ze creëeren. En het domme volk gaat er weer op stemmen.


    Maak melding
  3. Iemand hier betoogt heel “WIJS” dat de etniciteit van de daders niet relevant is en pleit voor o.a. voor het plaatsen van meer openbare camera´s…….

    Wel beste wijsneus, ik kan je vertellen dat je bij de bestrijding van dergelijke criminaliteitsvormen, zonder twijfel ook de etniciteit van deze criminelen in kaart moet worden gebracht……je zult als criminaliteitsbestrijder het probleem bij de wortels moeten aanpakken door ook te onderzoeken waarom in vrijwel alle gevallen van DIEFSTAL, BEROVING, INBRAAK, VERKRACHTING e.d., het steeds weer personen van de zelfde etniciteit zijn…….niemand begint bij de bouw van bijvoorbeeld een huis, eerst met de constructie van het dak………je zult eerst moeten zorgen voor een degelijke fundering…….zo ook indien men SERIEUS dit gigantische probleem in Suriname wenst op te lossen……

    Met het belijden van VALSE SENTIMENTEN o.a. vanwege het feit dat personen met dezelfde etniciteit als dergelijke criminelen, zich vooral generen om te erkennen dat ook zij tot de zelfde etniciteit behoren…….. er moet wat dit laatste betreft, dringend gestopt worden om “je kop constant in het zand te steken” door daarbij te denken dat zolang jij niemand kan zien omgekeerd niemand jou kan zien……je houdt jezelf op deze manier alleen maar voor de gek..!…..bedenk dat niemand haar of zijn huidskleur kan verbergen voor een ander…….ofschoon sommigen uit oogpunt van een diep minderwaardigheidscomplex, hun donkere huidskleur letterlijk middels allerhande “bleekmiddeltjes” proberen te camoufleren……

    Dus beste wijsneus: DENKIE A TORIE DISIE!


    Maak melding
  4. Zolang de inheemsen weigeren om samen te werken met de politie, zal dit vaker gebeuren.

    De woongemeenschap is te klein om niet te beseffen, dat je werkeloze zoon, man, schoonzoon of biertie sma plotseling met geld smijt.

    Die boeven duiken eerst in de bosjes en vervolgens krijgen ze een vip-logeerplek in een dorp, soms zelfs ve dorpshoofd.

    Dus…. zoek het maar zelf uit.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES