vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStraatrover die telefoon buitmaakt ingerekend

Straatrover die telefoon buitmaakt ingerekend

-

Does Travel - naar Suriname

De 37-jarige Ryan V. is deze week door de politie in Suriname aangehouden, nadat hij samen met  comparant een beroving had gepleegd aan de Coesewijnestraat.

De rovers maakten een mobiele telefoon van het merk Redmi buit. Het lukte de politie van Latour om de verdachte Ryan aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

De verdachte ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan enig beroving. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

De buit is nog niet achterhaald. De sterke arm werkt aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. En het houdt maar niet op……steeds weer deze handlangers van de DUIVEL………omdat ze te beroerd zijn om op een eerlijke manier te gaan werken vanwege……de SLAVERNIJ TRAUMA…..160 jaar geleden….!!!……


    Maak melding
  2. Lorean.. Wat lul jij allemAal man neanderthaler?? Dit zijn de verloren schapen, maar ze zijn door hun God vervloekt. Ga jij toch in je grot man vies behaard beest


    Maak melding
  3. Hans…je bent heel goed op de hoogte dat jullie n****s allemaal vervloekt zijn……jullie zijn overal in de wereld een ware vloek voor de werkende mensheid…….aangezien je toch niets kan, niet werkt en dus volstrekt nutteloos vuil bent, raad ik je aan om te klimmen op die gore,vieze behaarde grot van jouw ****gerin……haar geur en de jouwe is zelfs op dit forum te ruiken, stuk stront…….


    Maak melding
  4. De zwarte ongedierte is niet uit te roeien.
    Enige remedie een verplichte sterilisatie programma in marron gebieden. En ook in de gevangenis.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES