maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenNatuurOuder schenkt 13 ventilatoren aan school in strijd tegen extreme hitte

Ouder schenkt 13 ventilatoren aan school in strijd tegen extreme hitte

-

Does Travel - naar Suriname

Manish Katwaroe heeft woensdag 13 ventilatoren geschonken aan de Rambaran Mishre School in Nickerie. De geste is voor inzet tegen de extreme hitte momenteel in Suriname.

Het nieuwe schooljaar voor alle Basisscholen en Voortgezet Onderwijs (Leerjaar 9, 10 en 11, LBO en MULO) is op maandag 2 oktober aangevangen.

De basis- en VOJ-scholen sluiten in oktober om 12.00 uur. Het ministerie heeft daartoe besloten vanwege de hoge temperaturen gedurende deze maand.

Momenteel is het overdag rond de 34 graden in het land. De gevoelstemperatuur ligt hoger.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. ……You mark my words…..de vele roet zw*** handlangers van de DUIVEL staan inmiddels klauwenwrijvend in de startblokken, om toe te slaan aangezien ze een pestpokken hekel hebben aan eerlijk werken……..dit volgens hun eigen “deskundigen” als traumatisch uitvloeisel van de SLAVERNIJ periode…..160 jaar geleden..!!!……


    Maak melding
  2. Heel vreemd dat een ouder dit bekostigd…! Nobel, maar tegelijkertijd ook verkeerd. Waar heeft de staat eigenlijk wel geld voor? We gaan wel een nieuwe vergaderzaal voor het niet functionerende parlement bouwen, en een nieuw hoofdbureau van politie. Maar voor de kinderen en leerkrachten op school is er bijna nergens geld voor! Deze regering stelt de verkeerde prioriteiten…


    Maak melding
  3. Al deze ventilatoren zullen naar de huizen/woningen vh personeel vd school gaan. Volgend jaar is er niet 1 ventilator meer op school aanwezig en zal het probleem niet zijn opgelost.

    Volgend jaar tegen deze tijd, de kreet, de zon is heet!, mijn hemel! het is heet in de klas, we kunnen geen lessen geven aan de leerlingen in de klassen van deze school. We hebben de leerlingen naar huis gestuurd.

    Voor de Kerst is er niet 1 ventilator meer op deze school aanwezig.

    Valse excuses: het waren oude ventilatoren, levensloop vd ventilatoren waren al voorbij, kapot, enz.

    De Surinaamse mentaliteit.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES