zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende criminelen beroven ondernemer van auto

Gewapende criminelen beroven ondernemer van auto

-

Does Travel - naar Suriname

Twee gewapende mannen hebben woensdagavond een straatberoving gepleegd op de kruising van de Nieuw Weergevondenweg en de Panchamweg in Suriname. Ze zijn daarbij weggereden met de auto van het slachtoffer.

De benadeelde is een 37-jarige ondernemer die verklaarde dat hij zich met zijn Toyota Ractis op voormeld kruising bevond. Op een gegeven moment reed een witte Toyota Vitz hem tegemoet waaruit plotseling twee mannen stapten.

Ze renden meteen naar hem toe, waarbij een van hen een vuistvuurwapen trok en hem onder schot hield. Onder bedreiging moest hij uit zijn voertuig stappen. Vervolgens stapten beide rovers in het voertuig van het slachtoffer. Ze reden daarna samen met de witte Toyota Vitz richting Santodorp.

In het voertuig had het slachtoffer bedragen van 800 euro en 1.600 Surinaamse dollars liggen. De politie van Latour heeft de aangifte opgenomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Dit alarmerende incident benadrukt opnieuw de noodzaak van bewustzijn en veiligheid in de gemeenschap en benadrukt de inspanningen van de politie om dergelijke criminele activiteiten aan te pakken.



 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Belly wie ga je nu weer de schuld geven, dit soort incidenten zijn normaal geworden in de omgeving waar je woont. Al deze buurten waar men vreedzaam met elkaar leefde zijn nu overgenomen door boslandbewoners en zijn criminele buurten geworden Belfort. Dit heeft allemaal kunnen gebeuren toen jij minister was van justitie of is dit ook de schuld van de huidige regering? ??


    Maak melding
  2. Volstrekt overbodig om te vragen wie deze daders zijn……..want dan wordt je meteen als racist weggezet op dit forum door bepaalde mede ongeletterde handlangers van de DUIVEL……..


    Maak melding
  3. Als er een artikel over Chan of Melissa komt gaan ze weer massaal reageren. Op rovende soortgenoten hebben ze geen kritiek.


    Maak melding
  4. Het wordt tijd dat Chan biutenlandse hulp in roept tegen het bende geweld.Onze politie kan het niet alleen meer.De meeste Suri’s beginnen over hun schouders te kijken.Straks zit PCS vol met bibberende en zwetende burgers.Er blijft een land over met traumatische mensen en een heleboel olie.


    Maak melding
  5. Wat een teringbeleid zeg.. de regering juicht deze berovingen toe het kan niet anders. Ze genieten van deze berichtgevingen. Daar zitten de echte duivels, de ophitsers die genieten van deze handelingen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES