donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOma (63) en kleinzoon (2) in woning overvallen door gewapende criminelen

Oma (63) en kleinzoon (2) in woning overvallen door gewapende criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben woensdag op klaarlichte dag een 63-jarige vrouw en haar 2-jarige kleinzoon in een woning te Creola in Suriname overvallen. Volgens de aangeefster waren haar partner en zoon vroeg van huis vertrokken. Ze was op dat moment alleen met haar kleinzoon thuis.

Plotseling hoorde ze voetstappen bij de voordeur. Het traliewerk van de voordeur was op slot, maar de deur stond  open. Tot haar schrik zag ze de vier rovers van wie twee gewapend met een vuistvuurwapen. Ze hielden de vrouw van buiten de traliedeur onder schot en dreigde haar te zullen doodschieten als ze zou wegrennen of lawaai zou maken.

De daders forceerden het traliewerk met een knijptang en een koevoet. Eenmaal binnen werd de aangeefster met tie-wraps gekneveld en in de woonkamer geplaatst, terwijl haar kleinzoon door een der daders werd vastgehouden.

De woning werd daarna overhoop gehaald. De daders vulden twee zwarte zakken met goederen waaronder: laptop, iPads en nog nader op te geven goederen. Vermoedelijk hebben ze de plaats daarna verlaten in een grijze Vitz.

De vrouw heeft zichzelf kunnen bevrijden en is naar haar buurman gerend om de Surinaamse politie in te schakelen. Het slachtoffer heeft lichte schrammen opgelopen. De politie van Jarikaba was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Zijn ook deze daders wederom Chinezen?…….wat zou er toch met al deze Chinezen aan de hand zijn………oh ja,…volgens een eigen Chinees “wetenschappelijk” onderzoek, zijn dergelijke criminele gedragingen toe te schrijven aan de traumatische overblijfselen van de SLAVERNIJ periode 160 jaar geleden….!!!!!!….hoewel dergelijke gasten die periode helemaal niet persoonlijk hebben beleefd, blijkt dat dergelijk onderkruipsel anno vandaag, reeds bij de geboorte rechtstreeks afstamt van het kwaad (EVIL SPIRITS) en daarom hier op aarde, slechts handlangers zijn van de DUIVEL…….let maar op hun vaak duivels uiterlijk, reeds vanaf hun geboorte……THINK ABOUT THAT!!!…….


    Maak melding
  2. Toen er ten tijde van de regering Bouterse overvallen en berovingen plaatsvonden wist Santokhi dit uit te buiten.Zijn aanhang zong het hoogste woord.Thans hebben deze mensen geen kritiek op de crime forcer Santokhi.Santokhi is de domste president allertijden van Surinsme. Die man kan niets…


    Maak melding
  3. Robje tog. Je kan zien dat je niet in Suriname woont. Je begint nu al didibri op te hemelen. Maar mi boi, die ik allang uit de hemel getrapt en heeft van Suriname de hel gemaakt vanaf 1980. Sjene, mi boi. Je denkt dat surinamers vergeetachtig zijn, ne. Die vergiet watra, die je wenst om de misdaden van de, door jouw , geadoreerde duivel, te vergeten. Forget it. A nai woko.


    Maak melding
  4. @Bileam, er zijn geen nuchter denkende mensen meer in de VHP. Jullie allen zijn besmet geraakt met de leugen virus van Santokhi. De een na de andere leugen slikken jullie in als een glas daroe met een klontje ijs en een citroen schijfje. Vast staat dat de VHP in 2025 wordt weggestemd.Ik zal persoonlijk mijn eigen bijdrage leveren om de VHP een vernietigende slag toe te brengen.Wijbgaan niet rusten.Maak je kippenborst maar nat.We zijn in de startblokken.


    Maak melding
  5. Dit is het toppunt van dieverij. Hoe is dit mogelijk? Ellendige boeven. RBTx, zoek ze, pak ze en sla ze tot moes.
    Zoveel berovingen, zoveel rovers worden opgepakt en nog lopen er nog zoveel rond. Tijd voor een andere, radicale aanpak: rovers die gepakt worden, meteen kreupel slaan/schieten. Dan doen ze het nóóit meer.


    Maak melding
  6. Robje, liever een kippeborst dan een tingi fowroe. Jij aanbidt de duivel in hoogst eigen persoon .jij persoonlijk? Joe ne mek wang afoe. Nee en jullie gaan niet rusten totdat jullie met die paarse graaiklauwen weer de staatskas mogen plunderen.
    Waar is kilmemore boefdraad?


    Maak melding
  7. @Bileam, begin je nu maar als een waardige verliezer te gedragen.Geef de nederlaag van de VHP toe. Jullie moeten de corrupte Santokhi opsodemieteten. Santokhi had of heeft de steun van de Nederlandse regering en toch maakt hij een grote puinhoop van. Jullie kunnen het gewoon niet. Santokhi is geen staatsman. Hij is een corrupte figuur.


    Maak melding
  8. Vhp en Chan hebben hel op aarde gebracht in Suriname. Niets en niemand is meer veilig, alles wat los en vast staat wordt gestolen. Corruptie viert hoogtij. Friends en familie is alles wat telt. OM en rechterlijke macht is een speelbal geworden van de vhp. Die welbekende doofpot is inmiddels zo groot als de Goslar. Intussen speelt Chan presidentje en blijft liegen met zijn gladgestreken gezicht. In een persconferentie liegt hij overduidelijk en spreekt zichzelf tegen en iedereen kijkt ernaar en doet zijn plasje. Een Schaamteloos pathalogische leugenaar is deze man.


    Maak melding
  9. Robje mi boi, je moet de huid van de beer niet verkopen voordat hij geschoten is. Je kan proberen bonoemang te worden met je paarse wanvoorspellingen. Jij aanbidt de duivel van ocer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES