maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrouwenvoetbalselectie Suriname wint thuis met 1-0 van Antigua en Barbuda

Vrouwenvoetbalselectie Suriname wint thuis met 1-0 van Antigua en Barbuda

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouwenvoetbalselectie van Suriname (Natio) heeft zondagavond de tweede wedstrijd in de Road to Concacaf Gold Cup ook in winst omgezet. In het Franklin Essed stadion won Suriname met 1-0 van Antigua en Barbuda.

Andaya Landveld maakte het gouden doelpunt voor Natio in de 16e minuut uit een penalty.

Suriname zit in groep A samen met Antigua en Barbuda, Dominica en Guyana. Natio is momenteel koploper met 6 punten uit twee wedstrijden.

De volgende wedstrijd van Suriname is op woensdag 25 oktober thuis tegen buurland Guyana.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Mooie prestatie 💪vroeger in mijn tijd in Suriname was het heel erg anders aan iedere straathoek in de stad was er protustutie . Vooral zwarte creoolse vrouwen waren bezig hun dikke kont en vette hol te verkopen aan allerlei soorten rassen mannen zoals nu in NL het geval een generatie geboren, niet hun intelligentie en kracht in hun hersenen waren belangrijk, al hadden hun onderwijs genoten maar seks met allerlei rassen mannen, nu zie ik een hele andere generatie opstaan, 💪 die niet zijn vlees en dikke kont en vette dikke grote hol verkoopt en geil is maar wil meedoen met wereldgebeuren. Knap hoor. Ga zo door 🤸💪💪💪.


    Maak melding
  2. Gefeliciteerd en nu flink gaan oefenen en als men in het strafschop gebied komt, eerst kijken en dan in de hoeken de bal schieten. Niet op de doelvrouw schieten. Er moeten doelpunten worden gemaakt.

    Het is te hopen dat de coach ook oefent met een luchtmacht. Als de voorhoede niet scoort dan de lange bal in het strafschopgebied en dat de koppers direct met een kopbal doelpunten scoren of de bal koppen voor een andere medespeler die een doelpunt maakt.

    Alleen als je meer doelpunten scoort dan de tegenstander win je een voetbalwedstrijd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES