woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto 's nachts in brand gevlogen en geheel vernietigd

Auto ’s nachts in brand gevlogen en geheel vernietigd

-

Does Travel - naar Suriname

Een grijze Nissan March is afgelopen nacht geheel afgebrand aan de Ronald Koorendijkweg in Suriname. Brandweervoorlichter Olton Pinas probeerde het vuur zelf te blussen.

Hij liet aan de redactie van Waterkant.Net weten dat hij rond 04.30u door zijn buren werd gebeld, met de mededeling dat een auto in zijn buurt in brand stond.

“Ik snelde me met een brandblusapparaat naar het adres en probeerde het vuur te blussen, om te voorkomen dat de vlammen over zouden slaan naar een pand”, vertelt Pinas. Voor de aankomst van de Surinaamse brandweer stond de auto reeds in lichterlaaie.

De brandweer van Toekomstweg was ter plaatse en heeft slechts nablussingswerkzaamheden kunnen verrichten. Het voertuig is volgens Pinas nagenoeg geheel afgebrand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Door de hitte is een van de ruiten van het bedoelde pand kapot gegaan.

De politie van De Nieuwe Grond was te plaatse voor onderzoek.

De huurder van het bedoelde pand tevens eigenaar van de uitgebrande auto, is zaterdag verhuisd. Hij had met de eigenaar van het pand afgesproken om zijn auto zondag, dus vandaag, af te komen halen. Zover mocht het niet komen. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Kop van dit bericht: “Auto’s nachts in brand gevlogen en geheel vernietigd”

    Hoewel de vermelding “Auto´s” meervoud betreft, blijkt uit de verdere tekst van dit bericht, dat slechts één (1) auto daadwerkelijk door de brand is verwoest…….

    Het blijft ook in Nederland maar aanmodderen met het eeuwige “KOETERWAALS” van de Suri´s…….alle overige in Nederland wonende buitenlanders die in hun land van oorsprong nooit eerder met de Nederlandse taal in aanraking zijn gekomen, hebben inmiddels al die zogenaamde “intelligente” Suri´s met hun super “hoog” I.Q. die daardoor altijd alles beter weten, op vrijwel alle fronten gepasseerd……..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES