maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee Surinamers en vier Brazilianen uit cellenhuis ontsnapt na doorzagen spijlen

Twee Surinamers en vier Brazilianen uit cellenhuis ontsnapt na doorzagen spijlen

-

Does Travel - naar Suriname

De arrestanten die gisteravond uit het cellenhuis van politiebureau Nieuwe Haven in Suriname wisten te ontvluchten, zagen hun kans schoon nadat de spijlen in de toiletruimte waren doorgezaagd (foto).

Na telling is gebleken dat het gaat om zes mannen: twee Surinamers en vier Brazilianen.

Een van de Brazilianen is een moordverdachte. De andere drie Brazilianen en de verdachten van Surinaamse afkomst zitten vast op verdenking van diefstal en diefstal met geweldpleging.

Ze wisten zondagavond te ontsnappen via de toiletruimte. Nadat de ontsnapping werd ontdekt, werd er groot alarm geslagen om alle politiestations en eenheden op het veld in kennis te stellen.

Tot op het moment van schrijven zijn er nog geen aanhoudingen gepleegd. Aan de wederaanhouding van de arrestanten wordt hard gewerkt door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Laat ze, op de moordenaar na, toch lekker vrijlopen. We gaan zoveel belastinggeld uitgeven om ze weer achter de tralies te krijgen, terwijl de kans groot is dat de politie ze na een ernstige waarschuwing toch gewoon weer laat gaan.


    Maak melding
  2. Deze gasten zijn een hebie voor omgeving en land, ze worden opgepakt opgesloten en verzorgd en nog doen ze van alles om te vluchten, dus weer kosten voor de staat en politie. De tweede of derde kans hebben ze verspeeld dus bij het zien van deze beesten gelijk opruimen, niet door burgers maar de bevoegden. Maak Su weer veilig! !!!


    Maak melding
  3. Om het land wat veiliger te maken voor de burgers zou men heel snel foto’s gepubliceerd willen zien van deze zware criminelen.

    FOTO’S publiceren a.u.b. het zijn zware criminelen c.q. moordenaars. Ben benieuwd hoeveel Aziaten ertussen zitten.


    Maak melding
  4. Dit soort secuur werkende mensen hebben we nodig in Suriname. Twee spijlen doorzagen was volgens mij voldoende om te kunnen ontsnappen en toch zaagden ze een derde spijl door. Zij leverden dus, zoals gebruikelijk in Suriname, geen half werk.


    Maak melding
  5. Ja hoor, foto’s plaatsen zodat het volk kan meehelpen om dit gespuis zo spoedig mogelijk weer achter gesloten deuren (en tralies) te krijgen.
    Wordt het geen tijd om camera’s (binnen/buiten) te plaatsen?


    Maak melding
  6. Waarom komen deze ratten niet met foto in de krant of op social media. Laat het volk meehelpen deze rovers/moordenaar weer snel te krijgen waar ze thuishoren. In dit geval mag privacy geen rol spelen. Wie privacy wil, moet zich als een eerbare burger gedragen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES