zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOpnames TV-programma 'Echte meisjes in de jungle' in Suriname

Opnames TV-programma ‘Echte meisjes in de jungle’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse TV-programma ‘Echte meisjes in de jungle’ keerde begin dit jaar na een afwezigheid van tien jaar terug. In het programma moeten deelnemers opdrachten uitvoeren in de jungle en tegen elkaar strijden. In het nieuwe seizoen zijn de meisjes te zien in de jungle van Suriname.

Videoland deelde zondag beelden van de kandidaten die op Schiphol vertrokken voor de opnames (foto). Onder anderen Famke Louise, Kelly van der Veer en realitysterren Shanta Bakker, Shirley Cramer en Jacomien Zoer doen mee. Michella Kox en Louisa Janssen keren weer terug. Valerio Zeno neemt de presentatie weer op zich.

Het vorige seizoen speelde zich af in Laos en werd gekenmerkt door afzien in de jungle, vechtpartijen in een rijstveld en lipfillers zo ver het oog reikt. De startdatum van de reeks die wordt opgenomen in de Surinaamse jungle wordt later bekendgemaakt.

Het is overigens niet de eerste keer dat het TV-programma in Suriname wordt opgenomen. In 2011 werd ook gefilmd in Suriname en gingen de deelnemers onder leiding van Quintis Ristie het bos in. Een kandidate werd toen met spoed in het ziekenhuis opgenomen nadat ze tijdens de opnames werd aangevallen door een slang:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Hoe weet men dat we met echte meisjes en niet met nep meisjes te doen hebben? Om de echte – van de onechte meisjes te scheiden, wil ik mijn vrije tijd wel opofferen voor het goede doel. Overigens vind ik dat het meisje dat haar hand in de doos met een aboma stak, echt een heel dom meisje is. Als de nieuwe deelnemers aan het programma even dom zijn als zij, zullen ze zeker ook problemen krijgen met een paar filinke Surinaamse slangen als labarias, anacondas, bushmasters en papa sneki.


    Maak melding
  2. Sinds 2011, das lang geleden.

    Flink veel opnames vd jungle maken, das verplicht vanwege de nieuwe ‘omgevingswet’.

    Bescherming tegen de grijpgrage suri’s is een vereiste. Ik ben voor Famke.
    Kelly is aanbevelingswaardig 😉.

    Suc6 meiden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES