maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePick-up bestuurder rijdt voetganger aan; beweert dat hij moest uitwijken voor tegenligger

Pick-up bestuurder rijdt voetganger aan; beweert dat hij moest uitwijken voor tegenligger

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een pick-up heeft zondagmiddag een voetganger aangereden aan de Tjon A Kietweg in Suriname.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de pick-up bestuurder rond 15.30u over bovengenoemde weg reed gaande richting Indira Gandhiweg. Volgens zijn verklaring moest hij uitwijken voor een tegenligger.

Als gevolg daarvan reed hij de voetganger aan die aan de linkerzijde van de weg liep. Deze raakte gewond en werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd (foto).

De Surinaamse politie kwam na de melding ter plaatse voor onderzoek. De pick-up bestuurder moest zijn rijbewijs in belang van het onderzoek aan de politie afstaan.

Na onderzoek ter plekke nam de bestuurder weer plaats achter het stuur en vervolgde zijn weg naar plaats van bestemming. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hoe is dat nou mogelijk? Je rijdt iemand aan, je verschoont je van je verantwoordelijkheid door te stellen dat je moest uitwijken voor een tegenligger. Deze man is een liegbeest. Waarom heb je die tegenligger je niet laten aanrijden? Nu ligt iemand die rustig op straat liep met letsels in het ziekenhuis en die veroorzaker mocht zijn weg vervolgen. Het moet echt niet gekker worden in het koninkrijk Suriname.


    Maak melding
  2. Dus er komt een tegenligger en je remt niet af maar rijdt een voetganger aan en politie neemt je rijbewijs in beslag en stapt weer in je auto en rijdt weer door?? Das mooi!! Das wel ook vreemd dat je weer meteen achter t stuur mag zitten??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES