maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidBOG annuleert bespuitingswerkzaamheden vanwege gebrek aan brandstof

BOG annuleert bespuitingswerkzaamheden vanwege gebrek aan brandstof

-

Does Travel - naar Suriname

Het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg in Suriname (BOG) heeft de geplande bespuitingswerkzaamheden van vandaag in het kader van de intensivering van de dengue bestrijding geannuleerd vanwege gebrek aan brandstof.

Het BOG meldt dat zij er alles aandoen om de gemeenschap zo gauw als mogelijk weer te kunnen dienen.

Het Munder-gebied dat voor vandaag was ingepland voor bespuiting zal worden aangedaan wanneer de nodige middelen daarvoor beschikbaar zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. …….De bacovenwinkel van Chan en consorten draait wederom op volle toeren…..hoe beschamend is de vermelde reden voor het nu opschorten van de geplande bespuitingswerkzaamheden die bovendien directe gevolgen kunnen hebben voor de volksgezondheid……dit is ook een resultaat van de magistrale “capaciteiten” van Surinaamse regeerders vanaf de 1975 tot heden………de onafhankelijke staat Suriname op haar best anno 2023………een mogelijkheid is voor de zoveelste keer op bedeltoer te gaan……misschien bij Haïti of Guyana……..Surinamers zijn met hun bedelmentaliteit immers al decennialang de schaamte voorbij……..


    Maak melding
  2. bog , jullie maken zeker buiten de uren dat jullie spuiten , zeker prive ritten met de auto , ach dan maar de regering de schuld geven ,

    xl , dat laatste zal jij wel weten wie dat zijn


    gemodereerd
  3. Dit soort misstanden krijg je in een land wanneer corruptie en nepotisme ervoor zorgen dat noodzakelijke maatregelen om de volksgezondheid te beschetmen, niet
    getroffen kunnen worden.


    Maak melding
  4. Voor de tientallen volgauto’s van de president en vice-president is er wel voldoende benzine en voor de volksgezondheid niet. Dat gebeurt in een bananenrepubliek. Heel triest.


    gemodereerd
  5. Zou het niet beter zijn om eerst de cashier en de directie van B.O.G te onderwerpen aan een stevige onderzoek voordat de regering of de minister weer de schuld krijgt van deze tekortkomingen. De B.O.G brengt voor al haar diensten een rekening aan de mensen en instanties, en is het niet de bedoeling om met deze inkomsten de zaak draaiende te houden. Dus waar blijft dan het geld dat binnenkomt en hoe komt het dat ze nooit geld hebben en steeds maar bedelen bij de minister.


    Maak melding
  6. Alle sectoren, zijn betrokken bij loopbaanonderhandelingen, eigenlijk een spel, waarin geld de hoogste positie inneemt.

    En wordt posities verhandeld om ambities aan te wakkeren
    Het hele team, van het BOG, heeft dit eerder gedaan, m.a.w. zou het bekend moeten zijn. En het is precies de valkuil, waarin het nu zit.

    Het is heel makkelijk om dezelfde wegen te bewandelen en op dezelfde plek te eindigen als eerst.

    Je kunt nu ervoor zorgen, echt iets anders hieruit te halen. Is dat niet zo, dan moet je opnieuw de route rondgaan.
    Succes!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES