dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGoedkope meal actie Popeyes brengt veel mensen op de been

Goedkope meal actie Popeyes brengt veel mensen op de been

-

Does Travel - naar Suriname

Een goedkope meal actie van fastfoodketen Popeyes in Suriname, heeft vandaag veel mensen op de been gebracht. Dat blijkt uit beelden die rond gaan op social media.

Klanten kunnen alleen vandaag een 2 piece chicken and fries meals voor 100 Surinaamse dollars (SRD) kopen. De vestiging in hartje Paramaribo werd hierdoor druk bezocht. Velen stonden in de rij om een voordeelmenu te bemachtigen.

Ook op andere plaatsen werd het druk. Aan de Lallarookhweg ontstond er een dikke file van klanten die de goedkope meal niet wilden laten liggen. Op sommige plaatsen was het chaotisch volgens klanten en moest er lang gewacht worden.

De actie van het bedrijf was de hele donderdag ook het gesprek van de dag op social media, waar momenteel diverse memes rond gaan. Enkele Facebook foto’s:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. In- en intriest wat een ‘goedkope meal’ bestaande uit 2 stukjes plofkip en een handje vol vette frietjes teweeg kan brengen in het land; nota bene het gesprek van de dag.


    gemodereerd
  2. Zie regering santoki/brunsi. Nu kunnen veel burgers dure fastfood kopen en staan in de rij. Dit is nooit gebeurd bij de vorige regeringen. Wel staan ze toen ndp aan de macht was in de rij voor de goedkope pakketjes, benzine en usd. Dus nu met de huidige regering pinaart men zeker niet maar klaagt dat geld niet genoeg is??? Geld is nooit genoeg, zelfs de miljonairs willen steeds meer, zie voorbeeld de uitbreidingen van bedrijven dat zelfs de dikke eigenaar nu overleden is. Inplaats men nu gaat opsparen voor moeilijke tijden gaan ze regelmatig fastfood eten. Onbegrijpelijk.


    gemodereerd
  3. Ja, dan is er wel geld en komt iedereen plotseling wel uit. Ook geen klachten over te dure benzine, ook al moeten ze km.’s rijden. De meeste mensen kopen meerdere meals, dat is ..x 100 SRD. Voor dat bedrag kan je een gezonde maaltijd op tafel zetten en het hele gezin eet de buik tonnetje rond.


    Maak melding
  4. Filia , klopt , dit soort volk die naar die fastfood zaken gaan , wil of kan zelf niet koken , maar dit volk weet wat in de rij staan is , ook bij de pompstations staan ze in de rij , dus geld is wel aanwezig bij dit volk , en maar klagen


    gemodereerd
  5. Voor 100 srd, koop je nog geen milkshake.
    Laat die mensen!
    Sommigen werken maar kunnen zich niks veroorloven.

    Ik hoop dat de mensen die al jaren hun kinderen een pop eyes willen geven, gelukt is. En de mensen met geld, niet in de rij gaan staan.


    Maak melding
  6. Wat is het klote land na de onafhankelijkheid keihard achteruit is gegaan !!!!
    Vertrouw op eigen kunnen me mars nohhhhh !!!
    Lang leve de onafhankelijkheid !!!!!!!!!!!!


    Maak melding
  7. Hoe klein en gemeen kun je zijn. Je hebt altijd van die mensen die de anderen niks gunnen omdat zij in een azijn pisbak zijn geboren.
    Onze mensen hebben het moeilijk, door eigen schuld of niet, door minder kansen, door kansen hebben laten liggen, anyhow, waarom zou je deze mensen geen mazzeltje moeten geven, waarom zouden zij het niet verdienen. Het leven is niet voor iedereen rozengeur en maneschijn. Deze koekenbakkers op WKT klagen de hele dag over anderen, get a live of anders spring van bosje, maar vergal het leven van anderen niet.
    Wij leven in gemeenschap met elkaar, wij hebben verschillende achtergronden, wij hebben elk een ander pad gekozen, toch horen wij nog steeds bij elkaar met alle hebi’ in het leven, we zijn solidair met elkaar, we hebben een overheid die chaos moet voorkomen door zonder aanziens des persoon iedereen gelijke kansen te bieden, ook voor de afvallers, de misdeelden, zij die niet willen of kunnen voorzien in hun eigen bestaan, ook voor herrieschoppers enzo, ook voor die mensen is er plaats in onze gemeenschap, ook voor die mensen is er een zorgplicht en niet wat de koekenbakkers of oranje helden voorstaan in hun domme zucht naar eigen dunk.
    In Nederland doen ze toch ook mee met de gemeenschap aldaar, ze worden als buitenlanders nergens uitgesloten. Waarom willen deze koekenbakkers dan voor hun eigen mensen hel en verdoemenis, sari tori. Weten waarom je op deze aardbol rondloopt is moeilijk, nôh.


    Maak melding
  8. @Cornel & @Pony ik applaudisseer voor jullie!
    Ik was wel even stil na het lezen van jullie woorden….
    Aan alle azijnpissers en zure pruimen, lees en laat het inwerken, tis nooit te laat om anders in het leven te gaan staan 😉


    Maak melding
  9. haha lekker om jezelf te complimenteren no pony of was je gewoon bang dat niemand zou lezen wat voor bullershit je nu weer had opgeschreve


    gemodereerd
  10. Waarschijnlijk lagen de spullen te lang. Vervallen. Iemand kreeg een kop. Mensen lusten ook wat lekkers mr alleen zo krijgen ze een kans.
    Middelbare school truitjes kosten meer dan 500 per stuk.
    Laat de kinderen dan maar aantrekken wat ze hebben.


    Maak melding
  11. haha
    ik weet niet wie wie is, maar Pony Acema of is het Asima.😁😁 heeft wel een punt, Ace is ineens nieuw op de site en begint je te liken. Apart
    het is jouw stijl van schrijven. Ik ben wel beniuewd of je nog meer nick-names hebt.
    maar misschien heb ik het fout. Ik snap alleen niet waar het goed voor is


    Maak melding
  12. haha
    ik weet niet wie wie is, maar Pony Acema of is het Asima.😁😁 heeft wel een punt, Ace is ineens nieuw op de site en begint je te liken. Apart
    het is jouw stijl van schrijven. Ik ben wel beniuewd of je nog meer nick-names hebt.
    maar misschien heb ik het fout. Ik snap alleen niet waar het goed voor is


    Maak melding
  13. Debby, dat jij vaak zo niet altijd alleen maar onzin uitkraamt blijkt nu te meer dat je niet weet hoe een huishouding gerund moet worden. Je hebt het over een trui ( volgens mij heb het over een polo school T-shirt hier) 500 srd kost. Hoeveel moet het volgens jou kosten dan? Reken even om naar euro’s!! Dan is dat 12,50 eur! Dat is in mijn ogen spotgoedkoop, want wat denk je dat de kostprijs is van z’n T-shirt? Wat denk je dat de mensen die het maken verdienen? Denk daar maar eens over na??? Maar dat kan je blijkbaar niet want je ziet alleen een rode lap voor je ogen die als een stier op je werkt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES