SLM vlucht naar Suriname uren vertraagd op Schiphol

19
SLM pride of Suriname
Waterkant archieffoto SLM pride of Suriname op Schiphol

Een vlucht van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM, die vanmorgen om 10.20u naar Suriname zou worden uitgevoerd vanaf Schiphol, heeft flinke vertraging opgelopen. Op moment van schrijven om 15.30u Nederlandse tijd was het toestel nog steeds niet vertrokken.

De redactie van Waterkant.net verneemt dat het toestel op tijd was begonnen met taxiën om te vetrekken, maar daarna terug keerde naar de gate. Passagiers moesten al die tijd in het vliegtuig blijven.

Vernomen wordt dat er sprake zou zijn van een technisch probleem. Of de vlucht vandaag wordt uitgevoerd is nog niet duidelijk. De vertrektijd wordt steeds aangepast. UPDATE: het vliegtuig is uiteindelijk rond 16.30u vetrokken.


19 REACTIES

 1. Ik vraag mij echt af waarom de regering miljoenen blijft steken in de SLM, terwijl het management totaal niet deugt en niet in staat is dit bedrijf gezond te maken. Het enige wat ik nu merk, is dat familieleden van het managementteam flink goedkoop reizen. Ik zou nooit van mijn leven met de SLM vliegen, totaal onbetrouwbaar. Als je niet genoeg geld hebt, dan je ook niet goed genoeg kunnen onderhouden.
  gemodereerd

 2. De SLM in de Atlantische oceaan dumpen! SLM, SLM, SLM, SLM, EN BOEKEN, BOEKEN BOEKEN!! IKKE NOOIT EN NEVER MEEEEEERR!!! KLM GEBEURT WEL EENS, MAAR JE BENT ZEKER VAN JE ZAAK EN ALS KAN OOK JE GELD €600,= TERUG bij vertragingen van meer dan 3 A 4 uren of meer!!!!!! plus consumptie en eventueel hotels!! Van SLM krijg je grote bek!!
  gemodereerd

 3. Ze huren afgekeurde vliegtuigen man, in het verleden ook afgekeurde
  piloten. In 1989 is mede door dit gebeuren een vliegtuig naar beneden
  gedonderd, Bij deze ramp heeft Jacko een nicht verloren. Opdoeken die
  hap, dan maar geen eigen(rotzooi)(vliegtuigen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @ leny: het verschil is dat de KLM incidenteel vertraging heeft, maar bij de SLM is dat structureel. Nog een verschil: bij de KLM kan er bij een technisch mankement een ander vliegtuig ingezet worden, maar bij de SLM is dat onmogelijk of ze moeten overgaan tot leasen. Er zijn nog meer verschillen, maar ik houd het op deze 2.


  Maak melding

 5. leny , Heb altijd slm gevlogen nooit geen problemen gehad ,alleen ze waren nooit op tijd , en nu vlieg je met de KLM , op tijd dat is de klm ook niet.
  Pas nog ervaren . jij hebt dus ook geen vertrouwen meer in de slm
  gemodereerd

 6. Ach, het een beetje spannend maken voor de reizigers is toch geen zonde?
  Ze hebben nu in ieder geval een verhaal te vertellen. Plus een extra maaltijd.
  gemodereerd

 7. Ik wil ook naar Suriname vliegen maar ik zou graag met air belguim willen mooie betrouwbare en goedkoop maatschappij naast buurland van NL, maar helaas niet mogelijk daarom stel ik mijn reis steeds uit. Alles van Suriname tweede rang in NL mensen zelf vliegtuigen nu. De meeste mensen uit Suriname 2e generatie 1e generatie vele heel triest gestorven in NL de 2e generatie zit zonder voeten in scootmobiel met veel ellende bij zorg instellingen. Jonge mensen bedelen in NL nu vooral ook uit moslim landen zo zielig.


  Maak melding

 8. Een keer later vertrokken wegens technische problemen wat voorkomt bij alle maatschappijen en het gemekker en gescheld van de altijd maar klagende Surinamers begint. Vanaf dat deze toestel is ingezet is het niet eerder voorgekomen en veiligheid van passagiers staat voorop dus een vliegtuig die 4x per week van Paramaribo naar Amsterdam vliegt kan weleens een storing hebben en deze kist is bij een hele goede maatschappij geleasd.


  Maak melding

 9. KLM wijkt steeds uit naar Frans Guyana, SLM heeft steeds vertraging.
  Het wordt tijd voor een derde maatschappij op deze winstgevende lijn.
  gemodereerd

 10. Wij maar klagen en maar klagen en maar klagen.
  Wie houdt het systeem van SLM in stand. Ondanks de vele risico’s dat het een dode kist zou zijn, worden gretig geregistreerd door surie en surineds. Zij weten hoe groot de corruptie binnen SLM is en dat de organisatie persé door de regering wordt overeind gehouden, wetende dat er nooit nooit sprake zal zijn van een positieve balans. Hoe krankzinnig moet je als president en Kabinet zijn om steeds geld te pompen in een bodemloze put.
  En voor de suries en surineds geldt, dat jullie hieraan debet zijn, de zwaarste schuld dragen door niet te boycotten maar juist met deze dode kist te vliegen. Gaan jullie eens een keertje goed bij jezelf te rade.
  Gewoon niet gebruik maken van de SLM diensten, dan wordt het vanzelf opgedoekt!!!!


  Maak melding

 11. @@@Sandra
  Zou jij de armen van de hele wereld naar Nederland willen halen. Waar ga jij dan wonen. Nederland kan niet eens voor 17.500.000 mensen fatsoenlijk zorgen. Hoe ben je dan in staat om nog meer mensen erbij te halen.
  Trieste Zaakt!!


  Maak melding

 12. @Faya Mang Nederland zit vol met arme mensen elke dag op straat bedelen jonge mensen. Ik ben ook niet rijk, maar Surinamers van Hindoestaanse afkomst hebben het ook slecht hun bijna allemaal in rolstoel en scootmobiel ook omdat Hindoestanen elkaar heel veel demoniseren stads rot Hindoestanen uit Suriname arme ratten demoniseren plattelandse Hindoestanen ook als hun werken bij de overheid in NL b.v politie stoere rioolratten ook in mij familie grote uitvreters. Ik wil niemand binnenhalen. Ik had het over dure ticketprijs naar Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.