vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVrouw ernstig ziek na eten van tilapia; armen en benen geamputeerd

Vrouw ernstig ziek na eten van tilapia; armen en benen geamputeerd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 40-jarige Amerikaanse vrouw is onlangs ernstig ziek geworden na het eten van Tilapia. Ze liep een bacteriële infectie op na het eten van de vis en heeft deze week haar armen en benen verloren.

De vrouw genaamd Laura kocht de tropische zoetwatervis eind juli op een markt in de Amerikaanse stad San Jose. Ze bereidde de vis zoals ze dat wel vaker deed en at deze op.

Snel daarna werd ze ernstig ziek en in het ziekenhuis werd vastgesteld dat ze de zeer agressieve bacteriële infectie Vibrio Vulnificus had opgelopen.

Ze ligt hierdoor al meer dan een maand in het ziekenhuis en vecht nog altijd voor haar leven. Laura werd in kunstmatige coma gebracht en afgelopen woensdag werden haar beide armen en benen dus geamputeerd om haar leven te redden.

Een vriendin van de vrouw maakte een campagne aan op GoFundme om geld voor haar op te halen. Op dit moment is er meer dan 40.000 USD gedoneerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Daarom eet ik geen rauwe vis, ik heb om.dezelfde reden nooit nieuwe haring, rolmops of sushi gegetenegeten toen ik in Nederland woonde. Het artikel wekt de indruk alsof de vissoort tilapia de boosdoener is, de boosdoener is echter de bakterie of in het geval van gezouten haring een parasiet (haring worm) die niet door de hoge temperatuur van bakken, koken of braden vernietigd is.


    Maak melding
  2. @mango. Tilapia is zeer zeker een vis die in Su voorkomt. Het Bigi Pan Akira resort is zelfs gebouwd in de vorm van een Tilapia omdat deze veelvuldig voorkomt rondom het resort.


    gemodereerd
  3. @ Mango

    Deze vissoort komt ook voor in Su, de Javanen hengelen elke dag op ze.
    David Symonsstraat Par,bo noord. Ze komen van oorsprong uit Egyte vietnam
    Africa en China (Oreochromis Niloticus. ) Het zijn alles vreters, die van Vietnam
    is de aller smerigste zoals de Pangasius ( Hypophthalmus.) Deze 2 soorten
    worden gekweekt in een vis basin in Vietnam in het rivier ” Mekong Delta”.
    In deze rivier zijn er een heleboel lijken niet geborgen tijdens het vietnamese
    oorlog. In 1946 Vietnam Frankrijk en 1965 tegen de Yankee,s. Deze 2 vissoorten
    leven voornamelijk van Afval lijken en kadavers. Hoe smeriger het water is, des te meer ze thuis voelen. Het sloot langs de weg David Symonsstraat is ook niet proper.
    ”Dus je Surinaamse Javanen moeten op hun hoede zijn”

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Gekweekte vissen zijn ontzettend ongezond. En de Surinaamse vissen en groenten zijn kankerverwekkend door landbouwgif en kwikven z are metalen in het water.


    Maak melding
  5. Wat erg voor deze vrouw. Ik eet zelf weinig vis en geen helemaal geen tilapia ik vind het zeer vies meeste vissoorten. De VN knort altijd over alles en nog wat zeer racistche en schizofrene instituut de VN die heel gestoord te werk gaat hun zouden dit eens moeten onderzoeken lafaarden. Er zitten wormen in Vis en in dieren ik heb zelf ook vogels ik moet hun goed ontwormen want hun stinken bijna van de wormen in de natuur dieren zitten vol met bacteriën of het nou koe, varken is of geit of vis mijn moeder in Suriname had veel koeien ze ging de koeien elke dag ontwormen voor het melken. Daardoor geen wormen melk.


    Maak melding
  6. Dat is dom van jou Sandra, want vis is zeer gezond, maar als je dieren wil eten die stront eten en opruimers zijn, dan zit de kans er inderdaad in dat je er eens behoorlijk ziek van zal worden. Domme Surinamers weten niet dat het een vis is die graag poep eet en daarvan leeft. En zeker niet alleen Javanen eten deze vis maar meer onwetenden. God heeft eens verteld welke dieren wel en niet gegeten mogen worden maar jullie zijn paria’s


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES