maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways bestaat 61 jaar en blijft doorwerken aan herstel

Surinam Airways bestaat 61 jaar en blijft doorwerken aan herstel

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways herdacht op woensdag 30 augustus 2023, haar 61-jarig bestaan. “Surinam Airways is ontzettend dankbaar voor het bereiken van deze mijlpaal en blijft onverhard doorwerken aan het herstel als basis voor een gezonde toekomst”, meldt het bedrijf uit Suriname.

“Wij onderkennen dat de dienstverlening continue dient te worden verbeterd en stellen het geduld/begrip, het vertrouwen en de kritische ondersteuning van de aandeelhouder, het publiek, onze passagiers en de reisagenten zeer op prijs.”Wij onderkennen dat de dienstverlening continue dient te worden verbeterd en stellen het geduld/begrip, het vertrouwen en de kritische ondersteuning van de aandeelhouder, het publiek, onze passagiers en de reisagenten zeer op prijs.

Wij putten daaruit kracht om voort te gaan op de ingezette weg naar groei en ontwikkeling. Wij feliciteren de totale Surinaamse gemeenschap, waar ook ter wereld met deze dag en verwelkomen een ieder heel graag aan boord”, aldus het bedrijf in een communiqué.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES