woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRacende minderjarige belandt met pick-up in goot

Racende minderjarige belandt met pick-up in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Een minderjarige jongen die aan het racen was met een snelle VW Amarok, is dinsdagmiddag met het voertuig in een goot langs de weg terecht gekomen. Het eenzijdig verkeersongeval vond plaats op de Welgedacht C-weg in Suriname ter hoogte van de tweede drempel.

Een ooggetuige deed haar verhaal hierover op Facebook. Ze zag hoe het voertuig meerdere keren met hoge snelheid door de straat scheurde. Plotseling hoorde ze een knal en zag dat de pick-up in de goot langs de weg was terecht gekomen (foto inzet).

Volgens de getuige stapten twee minderjarige jongens van nog geen zestien jaar oud, kletsnat uit het voertuig. Ondertussen was de Surinaamse politie ter plaatse en zou een van de jongens zijn vader hebben gebeld. Deze kwam ter plaatse met een bijrijder, schrijft de vrouw in een stuk op haar pagina.

Ze zegt verder dat deze bijrijder aan de politie zou hebben verteld, dat hij het voertuig bestuurde. “De bijrijder vraagt agenten om agent zusenzo te bellen. Wordt gedaan. Intussen roken ze samen een sigaret en stappen de twee kleine jongens lachend bij papa in de auto. Als dit de toekomst is van Suriname hou ik m’n hart vast”, aldus de getuige.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Zoiets kan gebeuren als je pa vrienden heeft bij de politieke partijen en omdat ze geen aanrijding hebben veroorzaakt, is de kous af. Maar de jonge bestuurder zonder rijbewijs gaat eens wel een aanrijding veroorzaken, let maar op, net als zoon van bouta, denkt dat ie onschendbaar is en drugs verkoopt, ook precies dezelfde als zoon brunsie, die graafmachine steelt en door verkoopt. Dat is karma.


    gemodereerd
  2. Deze corruptelingen. Je hoeft niet te vragen uit welke hoek dit komt. Kleine verwende apen, die gaan joyriden en papa vindt het goed. Wat een voorbeeld is papa en wat een opvoeding krijgt deze aap. Deze keer is het goed afgelopen, maar de volgende keer moet hij voor zijn verdere leven in de kreukels liggen. Hij moet vooral geen onschuldige mensen in zijn ellende meenemen.


    gemodereerd
  3. Was maar in de mortuarium beland!! klootzak!! Dan zou velen en onschuldigen veiliger zijn


    gemodereerd
  4. Volgende keer gaan ze niet lachen en papa ook niet. Kleine crimineel dood, grote crimineel huilt.
    Als papa zo gemakkelijk aan geld komt dan maar uitgeven aan auto’s. Hij hft niet gewerkt voor de Amarok.
    Natuurlijk moet hij 1 van de vele corrupte agenten bellen. De idioot die de schuld op zich hft genomen krijgt ook een vloek op zich.


    gemodereerd
  5. Voor het hetzelfde geldt had deze vervloekte pleuris jong, iemand
    dood gereden. ”Ik vind het jammer dat hij het overleefd heeft”
    en de vader moeten ze ook ter verantwoording roepen! Hij is mede
    schuldig in mijn optie in deze.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  6. VW Amarok is een dure wagen (pa is dus kapitaalkrachtig). Geen probleem, hij “regelt” alles wel.
    Gelukkig geen onschuldigen aangereden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES