maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameProblemen met SLM vliegtuig sudderen ook na het weekend voort

Problemen met SLM vliegtuig sudderen ook na het weekend voort

-

Does Travel - naar Suriname

Het is dinsdag 29 augustus inmiddels dag vier voor gestrande reizigers, die afgelopen zaterdag 26 augustus en de dagen erna vanuit Miami zouden vertrekken met het SLM vliegtuig richting Suriname. Ze weten na al die dagen nog steeds niet wanneer ze naar huis kunnen.

Het begon allemaal vrijdag 25 augustus toen het vliegtuig van de SLM vertrok vanaf Miami maar vanwege een technisch mankement op Aruba bleef staan. Passagiers die vrijdagavond vanaf Zanderij richting Miami zouden vertrekken moesten zonder enige duidelijkheid over hun vertrek weer naar huis. Dat ging het hele weekend zo door.

Ondertussen nam de groep gestrande passagiers toe en kon het vliegtuig zondagavond eindelijk vanaf Aruba vertrekken richting Suriname. Met een vertraging van bijna drie dagen konden de passagiers die vrijdag zouden vertrekken, maandag in de vroege ochtend naar Miami.

De problemen met het vliegtuig leken opgelost, maar diezelfde dag ging het weer mis en maandagavond bleef het toestel op Miami. Passagiers die maandag eindelijk dachten te vertrekken, moesten onverrichter zaken terugkeren naar het hotel. Dinsdag deden zij opnieuw een poging, maar zonder resultaat.

“In de ochtenduren moesten we weer vertrekken. We hebben alles gedaan; ingecheckt alles en net toen we zouden instappen was er weer een probleem. We zitten meer dan 8 uren hier en nu zitten we weer om te wachten voor een hotel”, vertelde een van de reizigers vanmorgen aan de redactie van Waterkant.Net.

De reiziger gaf aan dat meer dan 200 mensen wachten op een vlucht van Miami naar Paramaribo. Wanneer die wordt uitgevoerd is op het moment van schrijven niet duidelijk.

Surinam Airways liet dinsdag weten dat een ongeplande technische storing gezorgd heeft voor het uitlopen van het onderhoud in Miami waardoor de vluchtuitvoering geen voortgang kon hebben. “Hierdoor zijn de vluchten van maandag en dinsdag uitgevallen. Het inhuren van vervangend vliegcapaciteit gaat ook heel moeilijk in deze vakantieperiode vanwege het niet beschikbaar zijn van soortgelijk vliegmaterieel”, aldus Surinam Airways.

UPDATE: Surinam Airways heeft de passagiers laten weten dat de vlucht op dinsdag 29 augustus om 23.00u zal vertrekken vanaf Miami. Na een stop in Georgetown zal het vliegtuig woensdag 30 augustus om 06.00u landen in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. we hadden het al eerder gehoord en al reacties bij andere items geplaatst

    die 200 gestrande passagiers in Miami zullen nooit meer met de slm vliegen en ook die in Aruba gestrand waren ook niet meer , santokhi is het nu nog niet duidelijk dat de slm nooit geen winst zal maken , alleen de schulden worden hoger , zal nu wel boven de 100 miljoen US$ zijn , en zeg nu eens aan het volk hoeveel miljoenen US$ u de laatste drie jaar in de slm gepot hebt , dat moet u dan bij de schuld van 100 miljoen US$ optellen , dank u santokhi , daarom komen we niet uit het dal omdat u dom bent , als je het volk niet helpt dan kotsen ze jou ook uit in 2025 , in 2020 heeft het volk bouterse uitgekotst


    gemodereerd
  2. @ Debby, jo vervloekt. Natuurlijk kletst niemand als het een klm vlucht is, want de klm communiceert met haar passagiers en laat deze niet in onzekerheid en kinderen op de vloer moeten slapen. Dit geval, debby dus, snapt niet dat je geen citroenen met druiven kan vergelijken. Trouwens, mooie start voor de nieuwe minister van TCT. SoZaVo kon hij niet managen: misschien is hij nu the right man on the right place en is hij de persoon om de SLM van het infuus af te halen.


    gemodereerd
  3. Als het 5 keren goed gaat met SLM, dan is het weer 10 keren verkeerd en gaat niet goed!! Let maar op!! Debby ga jij je smo..l spoelen!! Ga KLM met slm niet vergelijken, want het is een verschil tussen hemel en aarde!!


    gemodereerd
  4. EEN ONGEPLANDE TECHNISCHE STORING…hahaha…zijn er ook geplande technische storingen bij de SLM? A nivo foe ding komedianten foe SLM songoe plat plat. Zorgwekkend.


    gemodereerd
  5. debby wat ben jij toch een domme lul , de KLM vliegt niet van Miami naar Paramaribo , en mocht er iets zijn met een vliegtuig van de KLM waar dan ook dan zetten ze een ander vliegtuig in , en de KLM staat niet in het rood
    maar ja we hadden ook niets anders verwacht van jou , en waarom maak jij je druk de slm is niet meer van jou vriend , alleen santokhi had de slm al in 2020 moeten laten vallen , en nu is hij de baas , maar let maar op voor 2025 zijn ze beiden weg zowel de slm als santokhi


    gemodereerd
  6. Begint nu toch wel op een klucht te lijken, en nog steeds wordt er geld ingepompt, terwijl er een lichtje zou moeten branden dat dit een hopeloze zaak is.
    Er is werkelijk niemand in dit land die er verstand van heeft, maar wel mensenlevens in gevaar brengen en blijven volhouden dat dit incidenten zijn.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES