zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en dochters in slaap overvallen en beroofd

Moeder en dochters in slaap overvallen en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben afgelopen nacht een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname. Daarbij zin een moeder en haar twee dochters beroofd.

Vernomen wordt dat de slachtoffers in diepe rust waren toen de daders zich via de achterdeur toegang tot het woonhuis verschaften. Volgens de 41-jarige moeder was ze samen met haar twee dochters van 26 en 17 jaar thuis.

De daders vielen de moeder eerst aan. Ze was in diepe rust en werd ineens door de vier criminelen overrompeld. Een van hen was gewapend met een vuistvuurwapen. De vrouw werd vastgebonden en van haar werd 1.200 SRD, een mobiele telefoon en een laptop buitgemaakt.

Vervolgens zijn de rovers op de bovenverdieping van de woning gegaan waar de dochters sliepen. Zij werden eveneens aangevallen en beroofd van hun bezittingen. Van de 26-jarige is een portemonnee inhoudende SRD 1.000 en haar rijbewijs meegenomen en van de 17-jarige zijn ringen, een mobiele telefoon, een halsketting en een laptop buitgemaakt.

De criminelen hebben de achterdeur geforceerd en hebben de plaats vermoedelijk via dezelfde weg verlaten. De slachtoffers hebben geen letsel opgelopen. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. amoksie heeft ook weer zijn vrienden op pad gezet , wanneer wordt die amoksi vervangen door iemand die criminelen hard aanpakt en uitschakelt dat zij nooit meer mensen beroven , want onder de zoden met die criminelen


    gemodereerd
  2. Hoop dat ze er goed doorheen komen en de daders vlot gepakt. Im je huis terwijl je slaapt. Zelf een tijd slaapproblemen gehad. Het immateriële dat ze ontnomen is, dat is onbetaalbaar.


    gemodereerd
  3. Chan Brunsie en Amoksi Alesie slapen lekker door, en de meeste daders zijn kroesharigen. Want onder deze ras waar ik erbij hoor, zijn er veel dat wekschuw
    zijn! Gewoon vergiftigen deze honden, ze geven de anders denkenden alléén maar
    schande. Dit mag ik van de redactie niet schrijven, want is discriminatie vinden ze,
    wel ze kunnen een dikke van me krijgen! ”Feiten moeten ze niet ze niet
    verdoezelen”. Onder alle rassen zijn er criminelen, maar onder de zwarten zijn het meest. (”Helaas”)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. In suriname wordt ook als raven gestolen gelukkig niet verkracht deze slapende vrouwen. Het lijken net de criminelen antillianen en surinamers uit nl hun stelen en loeren als raven ook de dikke vette hollanders blijven niet achter hun zijn companen en zelfs familie van deze grote muizen met lieve vriendelijke praatjes. Ik woon ook in nl tussen vette ratten criminelen maar ik heb huisalarm en een grote kapbijl helaas, vuurwapen mag je niet in huis hebben door de stinkende rioolrat politie en overheid hun zijn ook vette criminelen en stelen ook als grote raven.


    gemodereerd
  5. debby , raar dat jou dit raakt , jij bent geen moeder toch ,, moeder 41 en dochter van 26 , dus die moeder beviel al met haar 15 , wat is daar vreselijk aan , o ja die 15 jarige heeft geen jeugd gehad en zeker een alleen staande moeder gehad die met andere zaken bezig was


    gemodereerd
  6. Volgens mij is Suriname is 1980 gewelddadiger geworden met de militaire coup. Er zijn toentertijd te veel wapens bij bepaalde figuren belandt. Denk aan de zogenaamde volksmilitie, daarna allerlei splintergroeperingen tijdens de binnenlandse oorlog ook. Die wapens zijn nooit ingeleverd bij de Leger. En opa DDB heeft ook een voorraad thuis opgeslagen.
    Afgelopen tien jaar ( 2010-2020 )heeft DDB ook niet kunnen oplossen dat de illegale wapens werden weggehaald uit de samenleving. Huidige regering heeft dit probleem ook niet kunnen aanpakken. Kortom het ziet allemaal somber uit, voor de eens zo een vreedzame samenleving. Gaan we richting a la Haïti, waar bendes de boel aan het verzieken zijn, waar de VN binnenkort zal gaan ingrijpen?


    gemodereerd
  7. Maar gelukkig dat ze zijn beroofd in die slaap. Dan lijkt net alsof was het een boze droom. Dat is te verwerken makkelijker.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES