zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan door buitenvrouw doodgestoken na heftige ruzie

Man door buitenvrouw doodgestoken na heftige ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De 42-jarige Patricia T., die een buitenechtelijke relatie met A.N. had, heeft de man op de Dag der Inheemsen na een heftige ruzie doodgestoken. Dit gebeurde aan de Shoetoeweg te Witsanti in Suriname.

Het slachtoffer was thuis bij zijn buitenechtelijke vrouw bekend als Patty. Volgens verklaring van de buurtbewoners kwam het vaker voor dat A. en Patty onder invloed van alcohol ruzie maakten.

In de vooravond was zulks weer het geval, dit keer met noodlottig gevolg.

De politie van Zanderij kreeg rond 23.30u de melding van een steekpartij aan de Shoetoeweg. Ter plaatse aangekomen werd het slachtoffer bebloed voor een woning op straat aangetroffen. De ambulance werd ingeschakeld.

Na aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat het slachtoffer reeds overleden was. De afdeling Kapitale Delicten en het Forensisch Opsporingsteam werden ingeschakeld.

De sterke arm heeft Patty aan de Kennedyweg aangehouden en overgebracht naar politiebureau Zanderij. Bij de aanhouding gaf ze toe dat ze A. met een mes een verwonding heeft toegebracht in zijn halsstreek. Zulks nadat A. haar met een lege bierfles een slag toebracht op haar hoofd.

Na de daad rende ze met het mes uit de woning met achterlating van A. Het mes gooide ze vervolgens in het bosschage langs de Kennedyweg. A. rende ook uit de woning en zeeg daar neer.

Patty is voor verder onderzoek overgedragen aan Kapitale Delicten. Het ontzielde lichaam van A. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Dat alcohol slecht is, weer bewezen door dit tragische ongeluk!
    Nu moet mevrouw op de blaren gaan zitten. RIP en sterkte aan de nabestaanden.


    gemodereerd
  2. die buitenvrouw zal wel een inheemse zijn , aanpakken die vrouw , mooi die man is dood , het zal niemand verbazen dat die man meerdere buitenvrouwen heeft , die zullen opzoek moeten naar een andere loser


    gemodereerd
  3. Als de buitenvrouw slim is haalt ze Maureen binnen om haar te verdedigen. Maureen slaagt er zeker in vrijspraak voor haar te krijgen wegens noodweer of noodweerexces.


    gemodereerd
  4. @ Jacko,
    Jouw reactie gelezen hebbende, zou ik willen adviseren je nick te veranderen in ‘Jack Daniels’.
    Overigens, ter informatie; die Jack Daniels is deze week in de aanbieding bij Gal & Gal. Tegen inlevering van 2 buitenvrouwen, 1 liter-fles Jack Daniels. Dus sla je slag.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES