zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen dumpen kluis in goot na woningoverval

Criminelen dumpen kluis in goot na woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg afgelopen weekend een melding dat er een kluis in de goot aan de Idoeweg ter hoogte van de brug, was gespot. De wetsdienaren gingen ter plaatse en troffen inderdaad een kluis aan met daarin documenten en lege sieraden dozen.

Het vermoeden bestaat dat deze kluis aan de ondernemer A.B. (49) toebehoord. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vijf criminelen een gewapende roofoverval gepleegd op een landbouwshop annex woning aan de Kwattaweg. Een echtpaar en hun drie dochters zijn daarbij beroofd.

De rovers hebben zowel de hoofdbewoner als zijn wederhelft mishandeld. Ze zijn voor medische hulp verwezen naar de Spoedeisende Hulp.

Vernomen wordt dat de daders 100.000 SRD en 5.000 USD uit de landbouwshop hebben weggenomen. Het betreft de dagopbrengsten van twee maanden die de eigenaar in de shop had laten liggen. Daarnaast maakten de rovers een kluis uit de woning buit, met daarin waardevolle sieraden, 6.000 euro een geldbedrag in SRD en belangrijke documenten.

De Surinaamse politie heeft de aangetroffen kluis in beslag genomen. Afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Vervloekte, hebzuchtige ellendelingen; laten we hopen dat ze bij het verdelen van de buit ruzie krijgen en elkaar vermoorden.


    gemodereerd
  2. haaa haa ha , de kluis die in een droge goot lag in beslag genomen , is die kluis de crimineel , maar het is eigen schuld van die ondernemer , zoveel geld in een oude koffieblik(kluis ha ha) , dat zijn familie leden zijn beroofd en mishandeld is van de zotte , verdomd als die criminelen opgepakt worden direct verdelgen , amoksie werk aan de winkel


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES