maandag, mei 6, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor diefstal gouden sieraden ter waarde van half miljoen SRD

Man aangehouden voor diefstal gouden sieraden ter waarde van half miljoen SRD

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de politie van Mariënburg zijn op zondag 23 juli twee aangiftes gedaan van gekwalificeerde diefstal; diefstal, aan de Kronenburgweg en de Rijnbergweg te plantage Kronenburg aan de rechteroever van de Commewijnerivier.

Beide diefstallen zijn gepleegd in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli, meldt de politie van regio Oost-Suriname. Bij de diefstal aan de Kronenburgweg zijn weggenomen 7.000 SRD en 100 euro.

Bij de diefstal aan de Rijnbergweg zijn weggenomen een koningsketting van 100 gram, twee halskettingen waarvan één met opschrift “Shantie”, 7 vingerringen, 2 dames bracelets, een boei armband en 750 SRD. Alle sieraden zijn van goud en de economische waarde wordt geschat op 500.000 SRD.

Door uitgewerkte informatie heeft de politie van Mariënburg de verdachte B.A. in beeld gebracht en op dinsdag 25 juli aangehouden en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding aan een hulpofficier van justitie.

Een groot deel van het geld en alle sieraden zijn teruggevonden en in beslag genomen. De aangeefster heeft de sieraden positief herkend.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES