maandag, mei 6, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk ontkent problemen met Jubithana: “Als er spanning was, zou ik hem...

Brunswijk ontkent problemen met Jubithana: “Als er spanning was, zou ik hem zelf wegjagen”

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident (vp) tevens ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk ontkent dat er enige spanningen zijn tussen hem en TCT-minister Albert Jubithana, zoals eerder door VHP-parlementariër Mahinder Jogi is beweerd.

“Dat klopt helemaal niet. De minister is elke dag hier (regeringsgebouw, red.) en er is elke week een vergadering binnen de ABOP zelf. Er is dus geen enkele spanning. Als er spanning was, zou ik hem zelf wegjagen”, aldus Brunswijk woensdag voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM)- vergadering.

De ABOP-voorman voerde aan dat de bewindsman tijdens de RvM-vergadering van vorige week al aan hem kenbaar heeft gemaakt dat hij om persoonlijke redenen wenste te bedanken.

De vp gaf Jubithana toen aan geen probleem te hebben met zijn besluit, maar wat precies deze persoonlijke redenen van Jubithana inhouden weet Brunswijk niet. Daarvoor verwees hij de pers naar de minister zelf.

Volgens de vp kan er overigens geen spanning zijn tussen hem en een minister die hijzelf heeft voorgedragen in 2020. “Wij behandelen elke minister met egards en wij doen alles in consensus. We hebben nooit een probleem gehad met Jubithana of Amoksi. Als een minister bepaalde dingen niet goed aanpakt, dan wordt hij aangesproken. En keihard ook. Maar dat heeft niets te maken met vijandschap”, aldus Brunswijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Ik zou nooit onder zo een omhoog gevallen baas zonder enige kwalificaties willen werken.

    Ik zou hem dan zelf wegjagen als er spanning was zegt alles van deze zelfgemaakte koning.

    We hebben te maken met volgegeten Egotripper die president wil worden.

    God aub: Help Suriname uit deze ellende hoor.


    gemodereerd
  2. De adviseurs van bravo moeten hem goed adviezen geven hoe hij over mensen, cq de minister praat als hij informatie naar de pers, media geeft.

    Hij praat wel over mensen, niet over dieren of de baas vd jungle commando.

    Er zijn fatsoensnormen, regels.

    De overheid is geen jungle commando, de mens Jubitana is ook een mens, goede omgangsvormen, regels die door de overheid zijn gemaakt hoe zaken moeten verlopen als zaken niet goed of slecht gaan tussen mensen of wat voor reden dan ook.

    Respect moet er zijn en ook de regels van het spel, praten over anderen.

    De adviseurs moeten hem de regels bij brengen, hij moet nog heel veel leren.

    Hoe hij met de pers/media over Jubitana weg jagen praat, geeft aan dat hij ongeschikt is om vp van de republiek Suriname kan zijn. Verder onder de gordel. Bosjes mens uiting.


    gemodereerd
  3. Brunswijk ontkent problemen met Jubithana: “Als er spanning was, zou ik hem zelf wegjagen”,

    mensen brunswijk is toch echt laaggeschoold , met deze uitspraken is het duidelijk dat brunswijk niet geschikt is als vp -koning of president

    brunswijk troost je want bouterse is ook zo iemand


    gemodereerd
  4. De koning en VP denk dat hij in de zoo is. Sinds wanneer heeft hij het recht van wegjagen? Jammer dat de gendarmerie niet op hem komt jagen.


    gemodereerd
  5. Waarom hebben ze Brunswijk op z’n bachelor en masteropleidingen niet een klein beetje geleerd hoe zich als een beschaafd mens uit te drukken? Niemand, laatstaan een minister kan door hem weggejaagd worden. Of misschien is het in zijn vriendenkring normaal dat ze elkaar als honden behandelen, ik weet van een van zijn vrienden dat hij het eer vindt Hond genoemd te worden; de nu ondergedoken Money Hond..


    gemodereerd
  6. “Als er spanning was, zou ik hem zelf wegjagen”, aldus Brunswijk over deze minister…….hij vervolgt met: “Wij behandelen elke minister met egards en wij doen alles in consensus”………..alsof deze nobody weet wat egards en consensus zijn en inhouden……..voor de zoveelste keer misdraagt dit ongeleide projectiel zich met dergelijke uitspraken die slechts in achterbuurten worden gebezigd…….dit zijn kennelijk de egards die deze domoor kent.
    Het wordt thans de hoogste tijd dat deze geestelijk onvolwaardige nietsnut, voorgoed uit het Surinaamse (politieke) beeld verdwijnt………ik zie hem persoonlijk heel graag de komende 8 jaar zijn gevangenisstraf uitzitten in Nederland voor zijn drugsveroordeling…….


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES