woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers slaan toe bij woning annex bedrijf: politie lost schoten op vluchtende...

Rovers slaan toe bij woning annex bedrijf: politie lost schoten op vluchtende daders

-

Does Travel - naar Suriname

Zes criminelen hebben afgelopen nacht een gewapende roofoverval gepleegd bij een woning annex monteurszaak aan de Henry Fernandesweg in Suriname. De rovers hebben daarbij geldbedragen en goederen buitgemaakt.

Volgens de slachtoffers hadden de daders zwarte capuchons op en hadden ze hun gezichten bedekt. Één van hen had een militaire joggingbroek aan, terwijl de overige daders jeansbroeken aan hadden.

Volgens de slachtoffers waren allen gewapend met vuistvuurwapens. Eenmaal binnen werden de bewoners overmeesterd, waarna ze gekneveld werden achtergelaten.

De buit betreft 90.000 SRD uit een kantoor en uit de woning maakten ze 14.500 SRD, 400 USD, wat euro’s en mobiele telefoons buit.

Terwijl de rovers ter plaatse bezig waren arriveerden de agenten van Kwatta ter plaatse. Vernomen wordt dat de Surinaamse politie op de vluchtende daders heeft geschoten. Desondanks hebben ze kans gezien te vluchten. De slachtoffers klaagden van pijn aan hun rug, hals en gelaat.

De wetsdienaren hebben een voertuig van de daders ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen voor onderzoek. Aan hun opsporing en aanhouding wordt naarstig gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES